Karamürselasayiş Haberleri

Karamürselasayiş Haberleri

SUÇ MAKİNASI KARAMÜRSEL'DE YAKALANDI

Karamürsel'de bir süredir meydana gelen hırsızlıkları mercek altına alan Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı operasyonla suç makinası M.M (20) yakalandı.

Karamürsel Emniyet kuş uçurmuyor!

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, ilçede kuş uçurmuyor. Hakkında yakalama kararı bulunan cezaevi firarisi kıskıvrak yakalandı.

Park ve bahçeler tertemiz!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin düzenlediği uygulamada ilk kez herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Karamürsel Emniyet Durmak bilmiyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durmak bilmiyor. Son zamanlarda ilçe genelinde bir çok başarıya imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ve ekibi, ilçe genelinde

Son Dakika - Karamürsel Asayişten Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel'de 188 adet şeker tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Haplarla birlikte üç kişi göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Karamürsel Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi İlhan Çınar alanında devriye gezdiği sırada burada park halinde bulunan 07 V 4104 plakalı bir aracın camından dışarıya bir paket atıldığını görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda bir poşet içinde 188 adet uyuşturucu hap olduğu tespit edilmesinin ardından araçta bulunan R.A. (27), A.F.(27) ve Y.Ş.(26) adlı şahıslar gözaltına alınarak adliye sevk edildi.