Karamürselhaberl Haberleri

Karamürselhaberl Haberleri

Karamürsel'de deniz katlediliyor!

Karamürsel'de deniz katlediliyor! Mahalle sakinleri fark etti, soruşturma başlatıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kirlilik ve mazot kokusu şikayetiyle ilgili incelenmek üzere denizden numune alındı.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Karamürsel'de yangın paniği! Çok sayıda itfaiye sevk edildi

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde çıkan yangın nedeni ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi!

Korkunç patlamadan ilk görüntüler!

TMO silosunda patlama: 2'si ağır 10 kişi yaralı

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

İsmail Yıldırım'ın davası mayıs ayında

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.  

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Yoldan karşıya geçen vatandaş ezildi !

Karamürsel'de korku dolu anlar. Olay Karamürsel  D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel İstikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan panelvanın çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel'de icradan satılık tarla !

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan 14 bin 661 m² tarla mahkemeden satılıyor

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel’deki konserinde düşen Emre Kaya sahnelere geri döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

 Karamürsel’de derelerden yine kan aktı

Karamürsel’de geçen sene Kurban Bayramı’nda birçok kişinin derelerdeki suyun içme sularına karışmasından zehirlendiği bölgelerde bu sene de derelerden adeta kan akıyor.

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel Emniyet hükümlü şahsı yakaladı

Karamürsel'de uyuşturucu ticareti nedeni ile ceza alan şahıs yakalandı.

6’ncı sınıfta Karamürsel’de örgüte sokuldu!

Daha6'ncı sınıftayken FETÖ ile tanışıp örgüte alındı. Çalıntı soru ve FETÖ’cü mülakat heyetinin desteği ile Askeri Deniz Lisesi’ne girdi.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

Mustafa Kemal Atatürk rahmet ve minnet ile anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 88. Yıl dönümün de rahmet ve minnet ile kutlandı.

Karamürsel'in yerel seslerinden muhteşem performans

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'den başlattığı ve yaz ayları boyunca sürdüreceği "Kocaeli'nde Yaz Neşesi Sen de Gel" etkinliğinde yerel müzisyenlere anlamlı bir destek verdi.

6 Yıl 1 Ay Ağır Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS suçundan 6 Yıl 1 Ay 20 Gün Ağır Hapis cezası ile aranan T.C.A. (22)

Karamürselli genç kalbine yenik düştü!

Karamürsel Ereğli’de ikamet eden 31 yaşındaki Tamer Saka, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.  

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.