Karamürselkaymakamı Haberleri

Karamürselkaymakamı Haberleri

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel kıp kırmızı!

Karamürsel'de her geçen gün sürekli olarak artan korona virüs vakaları ilçe halkını her geçen gün daha fazla korkutuyor.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

23 Nisan Karamürsel'de törenle kutlandı  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel Atatürk anıtı önünde, sosyal Mesafeli yapılan resmi tören ile kutlandı.  

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı

Karamürsel'de Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı. İlçe kaymakamı konutunun hemen ön tarafında gerçekleşen törene ilçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve belediye başkanı İsmail Yıldırım katılmadı.

Karamürselli çiftçiler kaymakam ve başkandan destek bekliyor

Karamürsel karpuzunda hasadı başladı. İlçedeki üreticiler ise ne ilçe Kaymakamı nede Karamürsel belediyesi kendilerine ürünlerini satacakları bir yer göstermedikleri ve yardımcı olmadıkları için isyan ederek; "Karamürsel Belediyesinden yetiştirdiğimiz karpuz ve kavunumuzu satacak yerler göstermesini istiyoruz” kimsenin bizi umursadığı yok dediler.

Ahmet Narinoğlu'ndan polis kontrol noktasını ziyaret etti

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 2018'e Karamürsel'in huzur ve güven içinde girmesi için alınan önlemleri yerinde denetledi.

Yılın Emekli Öğretmeni Narinoğlu'nu ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Muhsin KUTUN Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu ziyaret etti.

Karamürsel'de bağımlılık ile mücadele tam gaz devam ediyor

Karamürsel Kaymakamlığı bünyesinde yürütülmekte olan “Bağımlılık ile Mücadele Projesi” kapsamında ilçemizde bulunan ortaokul, lise, üniversite okul temsilcileri

Ahmet Narinoğlu Spora ve Sporcuya destek vermeye devam ediyor

Karamürsel'in başarılı kaymakamı Ahmet Narinoğlu ilçeye geldiği günden bu yana spor ve sporcuya verdiği destek sebebi ile büyük projelere imza atıyor.

Ahmet Narinoğlu'ndan 29 Ekim Mesajı

Karamürsel Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Karamürsel’de 2015’ in İlk Fotoğrafları

Karamürsel yeni yıla sakin girdi Karamürsel yeni yıla sakin bir şekilde girdi. Polis ekipleri de vatandaşların huzur ve güvenliği için gece boyunca belli aralıklarla denetimler yaparken Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servinse fazla iş düşmeyerek sakin bir gece geçirdiler

Kaymakam Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Narinoğlu, polislerin ilçenin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalıştığını belirtti. "Emniyet teşkilatımız, güven duygusunun yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır" diyen Narinoğlu, şunları söyledi: