Karamürselmillieğitim Haberleri

Karamürselmillieğitim Haberleri

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel 100. yıl öğrencileri HYUNDAİ ASSAN fabrikasında

Karamürsel’in ve bölgemizin başarılı okullarından Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi alanı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde

Murat Çakır müjdeyi verdi, ikinci dönem başlıyor

Karamürsel Mİlli Eğitim Müdürü, Murat Çakır müjdeyi verdi. Karamürsel'de ikinci dönem bütün orta okullarda başlayacak.

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

Yazar Zengin, Karamürsel'de öğrencilerle buluştu

Karamürsel Kaymakamlığının "Yazarlarla Buluşma" projesi kapsamında İdris Zengin, Necdet Calp İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluştu.

Karamürsel'de bağımlılık ile mücadele tam gaz devam ediyor

Karamürsel Kaymakamlığı bünyesinde yürütülmekte olan “Bağımlılık ile Mücadele Projesi” kapsamında ilçemizde bulunan ortaokul, lise, üniversite okul temsilcileri

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor Karamürsel’de daha önce Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veren binanın öğretmenevine dönüştürülmesine karar verilmişti.