Karamürselspor Haberleri

Karamürselspor Haberleri

Karamürsel Spor Gol Şov yaptı

Karamürselspor'dan Gol Şov: Darıca Türkeli Karşısında Fırtına Gibi Estiler! Süper Amatör Lig B Grubu’nda Karamürsel deplasman'da Darıca Türkeli Gençlispor'u 4-1 yendi.  

Karamürsel Sporun efsane ismi Mehmet Uzun'dan iyi haber geldi

Karamürsel Sporun efsane kalecisi ilçenin sevilen esnafı Mehmet Uzun namı diyar (Kuduz Mehmet) geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası sevenlerini merakta bıraktı.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel sizinle gurur duyuyor

Bu yiğitler Kocaeli'nin gururu. Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de ilimizi temsil eden Karamürsel Gençlikspor, rakibi İstanbul Atletik sportif’i 93-91 yendi

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

Karamürsel, Gölcük’ü uzatmada mağlup etti! “0-1”    

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup’ta haftanın maçı Gölcük’teydi.

Karamürsel Spor'da Mustafa Kaya dönemi  başladı

Karamürsel'in çok başarılı ismi Cem Baki’nin yerine, Mustafa Kaya göreve getirildi. BAL’da üçüncü sezonuna hazırlanan Karamürsel Spor ’da teknik adam değişikliği yapıldı.

Güzel haberi Gökhan Beşiktaş duyurdu!

Karamürselli usta gazeteci ve spor yazarı Gökhan Beşiktaş memleketi için çok önem taşıyan güzel bir haber duyurdu.

Karamürsel Spor Ufuk Gülez ile anlaştı

Hücum hattını bir santrafor transferiyle güçlendirmek isteyen Karamürselspor, İlimtepe Kullar ile yollarını ayıran Ufuk Gülez ile anlaştı . 

Enes Dışpınar, Karamürsel’e veda etti

Sarı lacivertli formayı yıllardır terleten Karamürselspor’un başarılı furbolcusu Enes Dışpınar gelecek sezon takımda olmayacağını duyurdu.

Karamürsel spor kaptanı Serkan Çetintaş bu kadar yeter dedi

Karamürsel'in yetiştirdiği başarılı isim Recep Serkan Çetintaş futbolu bıraktığını açıkladı.

Karamürsel Spor yönetimi muhteşem bir transfer yaptı

Karamürsel Spor ve yönetimi başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda Karamürselli olan başarılı isim Resep Serkan Çetintaş

Lider'e Selam Dur ! Karamürselspor - Bağdatspor 2-0

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda 4.hafta müsabakalarında Karamürselspor kendi sahasında Bağdatspor'u misafir etti.

Karamürsel Spor için karar açıklandı

Karamürsel Spor hafta sonu oynadığı maç sonrası, yapılan itirazlar değerlendirildi ve Karamürsel Spor

Karamürsel Şampiyonları kahvaltıda buluştu

2018-2019 Süper Amatör Küme Şampiyonu Karamürselspor Kulübü kahvaltı programı düzenledi.

Karamürsel'in altın çocukları şampiyon oldu

2018-2019 Süper Amatör küme Şampiyonu birbirinden muhteşem 3 golle Karamürsel spor oldu.

Karamürselli yiğitlerin cepheden selamı var

Karamürsel'in kahraman askerleri Erdem Ciftci Hakkari'de, Yasin Aksoy Şırnak'ta görev yaparken Karamürsel ve Karamürselspor'un şampiyonluğuna duyarsız kalmadı.

Şaban Ihlamur Karamürselspor için otoparkları istedi

2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis toplantısı yapıldı. Karamürselspor için otopark isteyen Şaban Ihlamur'un teklifi red edildi. 

Şampiyonluk kupasını Yıldırım'ın ellerine verdiler

Karamürsel'in başarılı takımı Karamürselspor geçtiğimiz gün oynadığı Play-Off grubu şampiyonluk maçına katılmayan İsmail Yıldırım'ı takıma sağladığı desteklerden dolayı

Muhteşem Futbolcular ve Muhteşem Taraftar şampiyon oldu

Karamürsel'in muhteşem futbolcuları ve muhteşem taraftarı imkansızı başardı ve şampiyon oldu.

Karamürselspor destan yazıyor

Amatör Play-Off maçında Karamüselspor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda, Hisareynspor’u Yusuf’un golleri ile 2-1 mağlup etti ve finalde

Karamürsel'in Aslanları 5 ledi gidiyor

Karamürselspor, evinde ağırladığı Gebze Kirazpınarspor’u 5-0 yenerek rakibinden rövanşı aldı ve ikinci sıraya yükseldi. Sarı lacivertlilere galibiyete getiren golleri

Karamürsel sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti

Karamürsel Sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti. Birinci Amatör Küme C grubunda averajla liderlik koltuğuna oturan Karamürselspor’da antrenör Kasım Apatay’ın istifası

Karamürselspor’a direkler engel oldu

1. Amatör Küme B Grubunda Play-Off mücadelesi veren Karamürselspor, sahasında oynadığı maçta Derince Birlik’e 1-0 yenilerek Play-Off umudunu ateşe attı.