Karamürselvefat Haberleri

Karamürselvefat Haberleri

Karamürsel çarşının sevilen siması KARAGÖZ vefat etti

Karamürsel çarşı merkezinin sevilen simalarından "KARAGÖZ" lakabı ile tanınan ve neşeli kişiliği ile sevilen İbrahim Ak vefat etti.

Karamürsel üç evladını toprağa veriyor!

Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Bugün İlçede Vefat Edenler

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Mecit Erdoğan’ın acı günü

Mecit Erdoğan’ın acı günü Karamürsel Belediye Meclis üyesi Mecit Erdoğan, annesini kaybetti.  

BU GÜN KİMLER VEFAT ETTİ

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

Karamürsel bir abisini daha kaybetti!

Karamürsel bir asırlık çınarını daha kaybetti. Karamürsel başta olmak üzere çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Mehmet Karacan (Deli Mehmet) yakalanmış olduğu hastalek nedeni ile

Türkan Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği üyesi ve Karamürsel Belediyesi eski çalışanlarından Türkan Yıldız tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Necmettin Karacam vefat etti!

Karamürsel’in köklü ailelerinden olan ve bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından ve uzun bir dönemde Safiye Muhtarlığı görevini başarı ile sürdürmüş olan

Eşinden iki gün sonra yaşamını yitirdi

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’nde oturan 85 yaşındaki Mehmet Rıdvan Dal, eşinin ölümünden 2 gün sonra solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. 

Ali Kocabıçak Annesini kaybetti

Dereköy Mahallesi'nden Merhum Hüsamettin KOCABIÇAK'ın eşi, Ali, Bekir, Ahmet KOCABIÇAK ve Melahat TÜREL'in anneleri Adalet KOCABIÇAK vefat etmiştir.

Sağır ailesinin acı günü!

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Emin Sağır'ın eşi Gülseren Sağır tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Sevilen isim Murat Beştaş kalbine yenildi

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Murat Beştaş genç yaşta geçirdiği ani bir kalp krizi nedeni ile yaşamını kaybetti.

Karamürsel'in sevilen siması annesini kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Yusuf Turna annesi Muzeyyen Turan hanım efendiyi kay betti.

Karamürsel'in Kuaför Nermin Ablası yaşamını kaybetti

Karamürsel'in Kuaför Nermin ablası yaşamını kaybetti. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Nermin Kahraman (68) yakınlarının bugün kendisinden haber alamayarak

Nurettin Sağsöz vefat etti

Çağdaş Kocaeli Gazetesi ve Gölcük Postası gazeteleri sahibi 58 yaşındaki Nurettin Sağsöz hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simalarından Yakup Yavuz vefat etti

Karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel'in usta güreşçilerinden Ali Kazım Yavuz'un babası uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düştü ve yaşamını kaybetti.

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.