Karamüsel Haberleri

Karamüsel Haberleri

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KARAMÜRSEL’DE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

Son günlerde Karamürsel’de artan uyuşturucu vakaları sonrası, tedirgin olmaya başlayan vatandaşlar için iyi haber geldi.

Kocaeli'nde israftan vazgeçen ilk belediye başkanı Nevzat Doğan oldu

BMW marka makam aracını da değiştireceğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yeni makam aracı bugün görüntülendi.

Evden kaçan kızın cesedi sahile vurdu

İzmit'te, dün gece evden kaçan lise öğrencisi 17 yaşındaki Serpil Acerce'nin sahilde cesedi bulundu. Serpil Acerce'nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Karamüselli iş adamı Hakan Gülbaş baba oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından iş adamı Hakan Gülbaş 2. defa baba olma sevincini yaşadı.

Avcı köyü sakinleri artık yeter dedi

Karamürsel, Avcı Köyü sakinleri bir türlü çözüm bulunamayan yolları için yetkililere seslenerek artık bizim sesimizi ve maduriyetimizi birileri duysun diyerek yetkililere seslendi.

Karamürselspor destan yazıyor

Amatör Play-Off maçında Karamüselspor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda, Hisareynspor’u Yusuf’un golleri ile 2-1 mağlup etti ve finalde

Karamürsel belediyesi çalışanlarına o parayı vermiyor mu?

Karamüsel Belediyesi bünyesin'de çalışan memurların SDS almadıkları iddia edildi. Kocaeli'nde 12 Belediyenin 10 tanesi çalışan memurlarına yaklaşık 1000 TL oranında

İlçe başkanı Özalay kapı kapı davetiye dağıttı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, 22 Ekim Pazar günü saat 13.41’de İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek

İsmail Yıldırım Antalya'da

İsmail Yıldırım Antalya'da 8 ilçe belediye başkanı ve Büykşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından

Karamürsel'de Acemi kasaplar hastanelik oldu

KARAMÜSEL'DE 25 KİŞİ HASTANELİK Bayramın ilk günü kurban kesimi sırasında bıçakları yanlışlıkla kendi el, kol ve bacaklarına isabet ettirerek ya da hayvanların darbeleriyle yaralanan 25 kişi Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisin'de tedaviye alınan yaralılar ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Çoşar Özler'e olmayan Bylock operasyonu

Karamürsel eski ilçe emniyet müdürü Çoşar Özler Bylock operasyonu kapsamında 22 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Özler'in telefonundan Bylock çıkmadığı öğrenildi.

Karamürsel'de çevre günü yeşillikler üzerinde kutlandı

Çevre haftası Karamürsel Ereğli Güzelkıyı İlk ve Orta Okulu tarafından tertip edilen etkinlikler ile ilçemizde kutlandı.

Karamürsel Bilgievlerinde ücretsiz yaz etkinlikleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak eğitim veren Bilgievleri yaz sezonunda faaliyetlerini sürdürecek.

Banka borcu olanlara müjde!

Bankadan kredi çekip ödeyemeyenler için yeni bir fırsat doğdu. Artık borçlara Varlık Yönetim Şirketi bakıyor. Bu imkanla 500 bin kişi borcundan kurtuldu.

Karamürsel'de anlamlı taziye

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire Amirleri, Şırnak’ta şehit olan 13 asker için Karamürsel Jandarma Komutanlığına giderek taziye ziyaretinde bulundu.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ İHALE İLANI

İlçemizde bulunan Ereğli Mahallesi,Hürriyet Caddesi No:87,270 ada,5 parsel’de bulunan taşınmaza GSM altyapı sistemine ait radyo baz istasyonu

Ateş Kocaeli'ne düştü

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Şehit Askerin Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet

Esnafın işsizlik fonu uygulaması başlıyor!

İşyerini kapatmak zorunda kalan esnaf için işsizlik fonu geliyor. TBMM’ye sunulan ve yaklaşık 2 milyon esnafı ilgilendiren Esnaf Ahilik Sandığı için primler

Karamürsel'de Çarşamba günü ( 8 ) saat elektrik kesintisi

Karamürsel'de 8 Saat elektrik kesilecek. Sedaş'tan yapılan açıklamaya göre 08.02.2017 (ÇARŞAMBA) günü sabah 08:30 ile 17:00 Saatleri arasında merkeze bağlı bir çok mahallede 8 Saat elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bunu yapmayan esnafa bin 835 TL ceza!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, periyodik muayene müracaatında bulunmayanlara bin 835 TL idari para cezası uygulanacağı duyuruldu.

300 kişilik kar timi hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkalığı, Kocaeli genelinde beklenen kar yağışında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için kar timi oluşturdu.

İsmail Yıldırım, Gene Yaptı Yapacağını.

Ülkemizde yaşanan bu kaos ortamı ve dün çıkarılan ohal sonrasında, özellikle il ve ilçeler çok güzel yönetilerek kaos çıkmasının önüne geçildi.

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti!

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti! Karamürsel'de yaşanan trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen otomobili TIR biçti. Kazada 2 kişi yaralandı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Lisesi Işıkları Yalova İstikametine gitmekte olan Hakan S. (28) yönetimindeki 16 CVE 51 plakalı TIR kırmızı ışıklarda duran Mustafa S. (36) yönetimindeki 34 TR 0103 plakalı otomobil çarpması sonucu otomobil şoförü Mustafa S. ve yanında bulunan Mehmet S. (69) yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu uzun araç kuyrukları oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlçemizde Yaşanan Tükürük Cinayetinin Davası Ertelendi

ilçemizde geçtiğimiz yıl bir kişinin göğsünden tüfekle vurularak öldürülmesi ile ilgili görülen dava il dışındaki tanıkların gelerek dinlenmesi amacıyla ileri bir tarihe alındı. ilçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, Erkan Öpöz (19) isimli genç, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma neticesinde katil zanlısı olan ikizlerden E.N. (17) Yalova’da, M.N. ise İstanbul’da gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı

İBRAHİM GENCER KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel'de ikamet eden ve uzun yıllardır Karamürsel-İzmit hattında otobüs şoförlüğü yapan Karamüselin sevilen simalarından İbrahim Gencer evinde fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Gencer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kalbine yenikdüştü ve yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de Gazilere Anlamlı Tören

üyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından gazilik unvanının verilmesi ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü nedeniyle Karamürsel’de tören düzenlendi. Tören Atatürk Anıtında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan, Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut tarafından yapıldı.