Kardeşler Haberleri

Kardeşler Haberleri

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Karamürselli kardeşler herkese örnek oldu!

Ülke genelinde 17 günlük kapanma nedeni ile evlerinde kalmak zorunda kalan Hanne Meryem ve Sümeyye isimli 2 küçük kız kardeş öyle güzel bir etkinlik yaptılar ki, herkese örnek oldular.

Karamürselli boşnaklar tepki gösterdi!

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki göstererek “O şahsı ekranlarda görmek istemiyoruz” başlıklı bir açıklama yayımladı.

Karamürselli firmanın Konkordato talebi red edildi

Davacı YARDIMCI KARDEŞLER YUMURTA GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından mahkememizde açılan Konkordato davası nedeniyle;

Salim Ailesinin acı günü

Salim Ailesinin acı günü. Osman,Muammer,Nehir ve Nesrin Salim kardeşlerin babaları Hızır Salim dün gece yaşamını kaybetti.

Köpeğini Gezdiren Kardeşler Vuruldu 1 Ölü 1 Yaralı

İzmit'de gece saatlerinde köpek gezdirme meselesinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Dilovası OSB'de büyük patlama!

Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Haddecilik isimli iş yerinde, sabah saatlerinde büyük patlama meydana geldi

Özyılmaz, kardeşlerin acı günü

Karamürsel'in sevilen simalarında Erkin, Ersin ve Ali Özyılmaz kardeşler, anne annelerini kaybetti . Cenazesi 24.12.2016 (C.TESİ) günü SAKARYA /KEMALİYE Köyünde kılınacak

Eğitim camiasından polislere taziye ziyareti

Karamürsel eğitim camiasından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polis kardeşlerimiz için

Emine Ayşe OLGUN Vefat Etti

Karamürsel in Sevilen Berber i Olgun kardeşlerin Anneleri Emine Ayşe Olgun vefat etti.

İlçemizde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği dava sonuçlandı

İlçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, 19 yaşındaki Erkan Öpöz, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

HAYDİ KARAMÜRSEL ZAMAN YİNE BİRLİK OLMA ZAMANI

Bazı konular vardır ki ne siyaset nede dünya görüşü bu konulara karıştırılmaz. Bu konuların en başında'da savaşlar gelir. Bugün ve yağrın yapılacak olan Suriye Bayırbucak Türkmenleri yardım kampanyasını ne kadar MHP başlatmış olsa da bu yardım kampanyasına gerek Ak Parti gerekse CHP ve sivil toplum örgütlerinin bu yardım kampanyasını destekleyeceğinden kimsenin şüphesi yok biz sadece buradan yerini ve zamanını vererek siz sevgili Karamürsel halkına duyurmak istedik kardeşlerimiz zor durumda.Karamürsel ülkü ocaklarının öncülük ettiği yardım kampanyası 30 Kasım Pazartesi saat 09:00 ile 13:00 arası açık olacaktır.Yardım etmek isteyenler Karamürsel Ülküocağı binası altına gelerek yardım yapabilirler.

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

KARAMÜRSEL'DE KASAPLAR MESAİDE

Karamürsel’de Kurban Bayramı'nda kurban kesenler, kestikleri kurbanlık hayvan etlerinden, kıyma çektirmek için kasaplar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karamürsel’de, kurban bayramının ikinci, üçüncü ve dördüncü günü sabah saatlerinden itibaren kasapların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kurban etlerini önce kuşbaşı, ardından kıyma çektirerek buzdolaplarına koydular. Kurban kestiren yada kendilerine kurban eti verilen vatandaşlar kurban etinin bir bölümünü, kıyma ve sucuk yaptırmak için sabahın erken saatlerinde kasapların önünde oluşan uzun kuyruklar sonunda evlerine kilolarca kıymaları paketleyerek buzdolaplarına koyarak uzun zaman kasaplara uğramayacakların belirttiler.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

ENGİN YILMAZ 'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karamürsel esnaflarından ENGİN YILMAZ Pastahaneleri işletmecisi Engin Yılmaz kendi sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı fotoğrafla bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Sosyal paylaşım sitesi Hesabından şu notla yaptığı paylaşım taktir topladı. " EYY KARAMÜRSEL HALKI BU AKŞAM 2 SAATLİK DÜKKANIMIZI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAPATIYORUZ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYORUZZ ESNAF KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ HALK HERKES TEK YÜREK OLACAĞIZ ŞEHİT BİZİM BAYRAK BİZİM KAN BİZİM AŞK BİZİM GELİYORUZZZ MÜNKÜN OLAN ESNAF ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ İDE BEKLİYORUZ DÜKKANLARI KAPATIYORUZ.." Bütün esnaflarımızdan aynı hassasiyeti ve sağduyuyu bekliyoruz. Yer : Karamürsel Alp Kabristanlığı Saat. 19:30 Bayrağını al sende gel.

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Saralkent'te çıkan kavgada ağar yaralı kardeşlerden biri öldü

Görgü tanıklarının iddialarına göre Bu akşam saat 18:20 sularında saralken 4 yol mevkinde bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.Kavgada biranda bıçaklar çekildi ve kardeş oldukları bildirilen M.Edip A. (32 ) ve Remzi A. (28) Bıçakla yaralandı yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet hastanesine kaldırılırken Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen Remzi A. ( 28 ) Yaşamını kaybetti.

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Kermesi Düzenlendi

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde kermes düzenlendi. Kermesin açılışını Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım , Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve dernek yöneticileri gerçekleştirdi. Kermesin açılış törenine katılan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Her sene olduğu gibi Karamürsel’de böyle bir ortamı bize hazırlayan kardeşlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Bu kermesin hazırlanmasında emeği geçen başta hanım efendiler olmak üzere bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Hamd olsun ki artık rahatlıkla Kuran-ı Kerimi, inancımızı özgür bir şekilde bu ülkede öğretebiliyor ve öğrenebiliyoruz.