Kargeliyor Haberleri

Kargeliyor Haberleri

Bölgemize kar fena halde geri geliyor!

Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre ilimizde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Bölgemizde yoğun kar yağışı bekliyor!

Cuma gününden itibaren bölgemizde hava sıcaklıklarının düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü gerçekleşmesi beklenen kar yağışına karşı uyarı yaptı.

Karamürsel'de 2 günlüğüne kar geliyor

Meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki hafta Kocaeli genelinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü üst üste uyardı KAR geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bugün Kocaeli’de soğuk ve yer yer yağmurlu bir hava olacak. Hava sıcaklığı 7 derece civarında.

Meteoroloji Karamürsel için tarih verdi! Kar geliyor.

Karamürsel'e kar geliyor. Meteoroloji genel müdürlüğü tahminlerine göre Karamürsel'de önümüzdeki hafta yağmurla karışık kar yağışı bekleniyor

Dikkat Meteoroloji'den çok soğuk ve kar uyarısı

Dikkat Meteoroloji'den çok soğuk ve kar uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun hafta başından itibaren çok soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğinin tahmin edildiğini duyurdu. Meteoroloji tarafından yapılan yazılı açıklamada soğuk ve yağışlı havanın Sibirya kökenli olduğu belirtilerek "Yurdumuzun; yarından itibaren Karadeniz üzerinden gelen Sibirya kökenli çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yarın; Güney ve Kıyı Ege ile Van ve Hakkari dışında kalan ülke genelinde yağış bekleniyor. Yağışların; iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesiminde de kar şeklinde olması tahmin ediliyor" ifadeleri kullanıldı.