Karı Haberleri

Karı Haberleri

Karamürsel'de 4 Milyon TL'ye Satılık Tarla

Karamürsel'de bulunan Akçat Mahallesi'nde yer alan 13,837 metrekarelik bir tarla, 4 milyon 177 bin 698 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilan edilen satış, 10 Nisan Pazar günü saat 10.28'de gerçekleşecek.

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza 10 vefat 59 yaralı bir çoğunun durumu ağır

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, 3'ü otobüs, 1'i tır olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır olmak üzere toplam 59 kişi yaralandı.

Karamürsel Deva güçlü bir aday çıkarıyor

Karamürsel Deva partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de yüksek Senaiye mahallesinde gece geç saatlerde yağan kar yağışı etkili oldu.

Karamürsel Stadında ortalık karıştı

Maçın hakemi Anıl Yılmaz, taraftarların olaya karışmasının ardından soyunma odasına gidip karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. Maçın bitimine sadece 10 Dk kala hakemin Çamçukur Sporun galibiyeti aleyhine karar vermesi

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.  

Karamürsel'de dubleks daire icradan satılık

Karamürsel'de 3+1 dubleks daire 1 milyon 166 bin 934 TL muhammen bedelle icradan satışa çıkarıldı.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Kocaeli Meteorolojiden SON DAKİKA uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, akşam saatleri için kar tahmini yaptı. Kar bu akşam başlayacak, bugün ve yarın ara ara karla karışık yağmur, ara ara kar yağışı görülecek, sonrasında ise kar yağışı kuvvetini artıracak.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Karamürsel'de korkunç kaza araç içinde sıkıştı

Karamürsel ilçesi Ulaşlı Mevkii D-130 İzmit istikameti üzerinde facia kıl payı atlatıldı.  Meydana gelen trafik kazası sonrası kazaya karışan aracın içerisinde bulunan bir vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

 Karamürsel’de derelerden yine kan aktı

Karamürsel’de geçen sene Kurban Bayramı’nda birçok kişinin derelerdeki suyun içme sularına karışmasından zehirlendiği bölgelerde bu sene de derelerden adeta kan akıyor.

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.