Karşıdan Haberleri

Karşıdan Haberleri

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de yaşlı adama araç çarptı

Karamürsel'de öğle saatlerinde şehir merkezinde karşıdan, karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama araç çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adamın durumu ciddiyetini sürdürüyor.

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ÖLÜYORDU

Karamürsel’de D-130 Karayolu merkez ışıklar mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye araba çarptı.

Karamürsel'de Trafik Kazası 1 Kişi ağır yaralandı

Karamürsel'de akşam saatlerinde görgü tanıklarının iddialarına göre Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu girişinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Muzaffer Ş. ( 73 ) İsimli yaşlı adama Karamürsel merkezden Yalova istikametine gitmekte olan 41 K 4005 Plakalı aracın sürücüsü İsmet D. (49) karşıdan karşıya geçen birini gördüğünü frene bastığını fakat yolun kaygan olduğu için aracın kontrolünü kaybettiğini söylerken kazada ağır yaralanan Muzaffer Ş ( 73 ) isimli yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince önce Karamürsel devlet hastanesine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken.Kazaya karışan araç olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı.

İNSANLAR ARTIK ÖLÜM KORKUSU OLMADAN KARŞIYA GEÇEBİLECEKLER

Karamürsel kayacık mahallesi iznik yolu girişinde bulunan üst geçidi hiç kimse kullanamıyordu bu nedenle çok tehlikeli olmasına rağmen D-130 karayolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir çok kişi yaralanmış hatta hayatını kaybetmişti. KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN ASANSÖR Vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak ve üst geçit kullanımını arttırmak için karamürsel belediyesi tarafından üst geçidin iki tarafınada asansörler konuluyor. KISA SÜREDE HİZMETTE Üst geçidin her iki tarafına'da koyulan asansörlerin çok kısa bir zamanda vatandaşın kullanımına sunulacağı bildirildi.

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu Önceki akşam saat 19.00 sıralarında Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Ulaşlı mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın kendisine çarpması ile hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlendi.

Merkez ışıklarda yayalara yanan yeşil ışığın süresi az geliyor!

Merkez ışıklarda yayalara yanan yeşil ışığın süresi az geliyor! Karamürsel merkez trafik lambasında, yayalar için geçiş süresinin 15 saniye olması yayalara az geliyor. Karşıdan karşıya geçmek için hazırlanan yayalar, yeşil ışık yandığında karşıya geçmek için büyük çaba sarf etmek zorunda kalıyor, yaşlıların gençler gibi hızlı hareket edemeyince bir anda kendilerine kırmızı yanarak yolun ortasında kalarak büyük tehlike atlatıyor. Karamürsel merkez ışıklarından her iki yöne de geçmek için hazırlanan yayalar, kendilerine tanınan yaklaşık 15 saniye yetmeyince ve de yolun geniş olması bilhassa yaşlı yayalar yolun ortasında kırmızıya araçlara da yeşil yanmasıyla büyük tehlike yaşıyor. Karamürselli vatandaşlar merkez ışıklardaki yayalar için yanan yeşil ışığın süresinin uzatılmasını isteyerek hiçbir şekilde telaş veya panik yaşamadan yolun karşısına geçmek isteniyor. Yetkililere Duyurulur

1 yaşındaki çocuğa araba çarptı

1 yaşındaki çocuğa araba çarptı Karamürsel'de bir annenin karşıdan karşıya geçirmeye çalıştığı bebek arabasına otomobil çarptı. Çarpmanı etkisiyle bebek yola savruldu.

Sesimizi duyan yok mu ?

Şikayetim Karamürsel'e bağlı Ereğli Arif Hoca Mahallesi Barbaros Hayrettin Bulvarı No-120 adresinde 2005 yılından beri oturuyorum (2005 yılından beri şikayet ediyorum ama bizi duyan yok) evimde Kocaeli- Yalova arasında ulaşımı sağlayan duble yol olarak tabir edilen gidişli gelişli olan yolun hemen altında kalmaktadır. İki tarafı da yol boyu ( durak haricinde) bariyer ile kapatılmış göndermiş olduğum resimlerde göreceksiniz geçişler sadece durak olan yerlerde açıktır, karşıdan karşıya geçmek için hayatımızı riske atarak geçmekteyiz. Çünkü durağın olduğu yerde üst geçit yok. Bir üst geçit İzmit istikametinden Ereğli’ye gelen tarafta mevcut oda 400 metre uzaklıkta alt geçit ise diğer istikamette oda 250 metre uzaklıkta bu geçişlerde Çağatay Çıtırık adlı genç karşıdan karşıya geçerken kaza geçirdi. Yani TIR çarptı ölümden döndü 4 gün hastanede yatı hemen yan tarafımızda 24 ailenin yaşadığı apartmanda oturan başka birisi kriz geçirdi. Ambulans çağırıldı, apartman girişi kapalı olduğundan hasta 120 Metre ilerdeki durağa yanaşan ambulansa iki kişi tarafından sürüklenerek götürüldü. Bunu niye yazdığımı merek ediyorsunuz, çünkü yolumuz kapalı olduğundan belediyece oluşturulan imar yolunun açılmamasından dolayı bu sıkıntıları çekmekteyiz. Yolumuz olmadığında çektiğimiz sıkıntıları şimdi sıralıyorum;

Ereğli D-130 Karayolunda 15 Yaşında Çocuğa Araba Çarptı..

Ereğli D-130 Karayolunda tepeköy altını geçtikten sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışan Alihan . Ö. ( 15 ) İsimli gence Yalovadan - İzmit istikametine gitmekte olan 35 AV 662 Plakalı audi A4 marka otomobili kullanan Selahattin T. ( 30 ) İsimli şahıs çarptı. Olayda 112 ekiplerine haber verilirken yaralı genç gölcük devlet hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.