Karuyarısı Haberleri

Karuyarısı Haberleri

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

91 Yılın en sıcak günü olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda cuma gününden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı kaydedildi.

Meteoroloji tahminleri değiştirdi. Kocaeli geneli için sel uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, tahminleri değiştirdi.

Kocaeli geneli DİKKAT! Önce sel, sonra bahar!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önce sel konusunda uyardı, sonrası için de baharın başladığını gösteren raporunu duyurdu. Kocaeli’de önce kuvvetli yağış görülecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü üst üste uyardı KAR geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bugün Kocaeli’de soğuk ve yer yer yağmurlu bir hava olacak. Hava sıcaklığı 7 derece civarında.

AFKOM’dan Kocaeli halkına önemli uyarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi vatandaşlara bölgemizi etkisi altına alması beklenen soğuk ve kar yağışı için uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Karamürselde kuvvetli kar yağışına karşı vatandaşlar uyarıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli'de kuvvetli kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. İlimizdeki kar yağışının bu geceden itibaren başlayıp, Çarşamba akşamına kadar etkisini sürdüreceği ifade edildi.