Katil Haberleri

Katil Haberleri

Kaytazdere belediye başkanı Doğan Çitil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan adayı Doğan Çitil, belde halkının geniş katılımı ve tam desteğiyle seçimi kazandı.

Altınova halkı Yasemin Fazlaca dedi

Altınova'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin erken seçim kutlamalarına katılan Altınova Belediye Başkanı adayı Yasemin Fazlaca, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek: 1001 Hatim Duası Coşkusu!

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

Sadi Özbağ, Erzurumlular Derneği Kahvaltısına katıldı

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan aday adayı Sadi Özbağ, Karamürsel Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında yerel toplulukla buluştu. Program, derneğin daveti üzerine gerçekleşti ve bölgedeki Erzurum kökenli vatandaşları bir araya getirdi.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Yunus Katı; canlı yayına katıldı

Deva Partisi Karamürsel Belediye başkan adayı Yunus Katı, lokal siyasetin canlı yayın konuğu oldu.

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Karamürsel Birey Koleji bursluluk sınavı

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 ( CUMARTESİ ) Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol Başvurular birey.com 0555 055 92 95

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

Hürriyetçiler kahvaltıda buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe’de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Orhan Kıvanç bende varım dedi

AKP’de Orhan Kıvanç, Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Karamürsel İlçe Binasına kalabalık grupla katılan Orhan Kıvanç, başvuru formunu ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan’a teslim etti.