Kavil Petrol Haberleri

Kavil Petrol Haberleri

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Karamürsel İlim yayma cemiyetin'den Yıldırım'a ziyaret

Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan, dernek yönetimi ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Uzmanı Dr. Suzan Aydın görevine başladı

 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Suzan Aydın Karamürsel Devlet Hastanesi’ndeki   görevine başladı.

Karamürsel merkez ışıklar'da trafik kazası 3 yaralı

Karamürsel'de sabah saatlerin'de meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Taştan İnşaat dualar ile açıldı

Taştan inşaat 4 Temmuz Mahallesi, 2129. Sokak, No:7 ‘de yapılan açılış ile yeni ofisin'nin kapılarını dualar ile halka açtı.

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazmaya devam ediyor

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazmaya devam ediyor.Türkiye Erkekler 2. Ligi’ndeki temsilcimiz Karamürsel İdmanyurdu, Konya’da düzenlenen 1. Lig’e yükselme yarı final grubu

Son dakika... KPSS ücreti yeniden belirlendi

KPSS'de tepki çeken ücret yeniden belirlendi. ÖSYM'den yapılan açıklamada "KPSS alan bilgisi sınavlarında oluşan maliyet artışlarını önlemek amacıyla, çoklu oturumlu sınav yapma yöntemi,

Son dakika... Mayın taramasında patlama: İki asker şehit

Diyarbakır'dan son dakika acı haber geldi. Diyarbakır- Mardin karayoluna bu sabah askerlerin mayın taraması sırasında patlama oldu. Patlamada 2 uzman çavuşun şehit olduğu bildirildi..

İstiklal Marşı 96 yaşında…

Karamürsel'de İstiklal Marşının Kabulünü 96. Yılı münasebeti ile Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu tarafından düzenlenen programda Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Karamürsel'de telefon dolandırıcıları yine türedi

Telefon dolandırıcılığı hakkında sizlere ÖZEL bir makale hazırladık içerisinde dolandırılan bir kişinin nasıl dolandırıldığı hakkında video da var.

Karamürsel'de 16 yaşındaki çocuk uyuşturucu komasına girdi

Karamürsel'de saat:16:20 sularında gerçekleşen olayda 16 yaşında ki, M.A (16) uyuşturucu komasına girdi.

Ersin Özyılmaz, yarınki seçime hazırım dedi

Karamürsel'de MHP'nin yarın yapacak olduğu olağan seçimde mevcut ilçe başkanı Çetin Öksüz ile seçime gireceğini duyuran Ersin Özyılmaz

DAK/SAR’dan Karamürsel'de muhteşem tatbikat

DAK/SAR’dan Karamürsel’de kurtarma operasyonu Türkiye'nin en önemli deniz kurtarma ekiplerin ’den olan DAK/SAR sabah saatlerin ’de Karamürsel KARSAD derneğine gelerek bir dizi kurtarma programı gerçekleştirdi.

Başkan, Karamürsellileri açılış bayramına davet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de temaslarda bulundu. İlçe halkı ve esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsellileri 12 Mart Pazar günü saat 16.00’da

İstanbul'da helikopter düştü

Son dakika: İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.16'da kalkan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece'de saat 11.21'de düştü.

AK Parti Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yapan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin düzenledikleri bu etkinlikte

Dolandırıcılar Karamürsel'de avlanıyorlar

Gazetemize gelen bir çok ihbarda son zamanlarda ilçemizde önceden belirledikleri noktalara ve esnaflara giderek "ulusal ve yerel kanallar" ile anlaşmalı olduklarını söyleyerek

Karamürsel'in voleyboldaki altın çocukları

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Liginde Play-Of'a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Karamürsel İdmanyurdu Voleybol Takımı, Sungurlu Belediyespor Kulübü'nü 3-0 yendi.

Elde kalan daireler yeniden satışta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 daireyi yeniden satışa çıkardı Kaynak: Elde kalan daireler yeniden satışta

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.

Karamürsel'de gece bekçisi alınacak

Karamürsel Merkez'de bulunan Gökçe Erkek Pansiyonunda çalıştırılmak üzere gece bekçisi alınacaktır. Müracaatların şahsen yapılması gerekmektedir.

İzmit, Goodyear işçi alıyor

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. İzmit fabrikasına geçici süreyle personel alımı yapılacak. 15 Şubat tarihinde başlayacak başvurular, 17 Şubat tarihinde sona erecek.

Karamürsel'in altın çocukları, Kocaeli'nin gururu oldu

Karamürsel İdmanyurdu Erkek Voleybol takımı, İlimizi 2. Ligi’nde başarı ile temsil etti.Karamürsel İdmanyurdu, 15. haftada konuk olduğu

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan büyük kampanya.Bir kitap bin Fırat

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan çok anlamlı bir organizasyon daha. Karamürsel Ülkü Ocağı başkanı, Cihan Özer, Mardin, Ömerli ilçesin'de bulunan,

Karamürsel Emniyet göz açtırmıyor

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ortaklığında düzenlenen “Türkiye Güven-Huzur (3)” uygulamasında Karamürsel'de de gerçekleştirildi.

Şehidimizin naaşı Kartepe'ye getirildi

SURİYE'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden sözleşmeli er 23 yaşındaki Ömer Akkuş'un cenazesi, memleketi Sakarya'ya gönderilmek üzere Kartepe'de bulunan Cengiz Topel Hava alanına getitirildi.

Karamürsel'de asitli saldırı

Karamürsel'de asitli saldırı. Olay Karamürsel Kayacık, mahallesi İnönü caddesi üzerin'de bulunan bir Zevk-in kafeterya önünde meydana geldi.

Dün Karamürsel'de yakalanan Fetö Ablası tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte bağlı dernekler ile bir ilçenin 'ablası' olduğu iddiasıyla aranırken Karamürsel’de dün yapılan operasyonla yakalanan Ü.N.Ç. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dolandırıcılar yine Karamürsel'e dadandı

Dolandırıcılar yine Karamürsel’e dadandı İlçemiz'de don günlerde telefon dolandırıcılığı olayları artmaya başladı Kaynak: Dolandırıcılar Karamürsel’e dadandı