Kay Haberleri

Kay Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Başkan Çitil'den Kadir Gecesi Mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Doğan Çitil, herkesi davet etti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, belde halkını önemli bir etkinliğe davet etti.

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Necmettin Öztorun vefat etti.

Kayacık Mahalle muhtarı Erkan Soybelli oldu

Karamürsel'in önemli mahallelerinden biri olan Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı, ilçenin sevilen simalarından Erkan Soybelli oldu.

Kaytazdere belediye başkanı Doğan Çitil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan adayı Doğan Çitil, belde halkının geniş katılımı ve tam desteğiyle seçimi kazandı.

Karamürsel'de sandıkların çoğu açıldı! İşte Sonuçlar

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Karamürsel an be an seçim sonuçları

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Mesut Çetinkaya, son mitingini yaptı

Karamürsel'de AK Parti'nin belediye başkan adayı Mesut Çetinkaya, seçim yasaklarına saatler kala 4 Temmuz Mahallesi'nde Cumhuriyet Caddesi üzerinde seçim ofislerinin

Kaytazdere halkından Doğan Çitil'e tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, seçim kampanyası kapsamında "Kaytazdere Yeniden Doğacak" sloganıyla belde halkına projelerini tanıttı.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Ramazan günü demeden başından vurdular!

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar.

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel halkı belediye başkanına karar vermiş

Karamürsel'de sokakta gezen vatandaşa kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz diye soruldu işte cevabı.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.