Kdv Haberleri

Kdv Haberleri

Trafik Sigortasında Tavan fiyat uygulaması başladı, trafik rahatladı

Trafik sigortasında yüzde 20 indirim sağlayan tavan uygulaması resmen başladı.

Ev alacaklar dikkat! KDV indirimi geldi

Bakanlar Kurulu, 150 m2'nin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8'e indirdi.

Osman Gazi Köprüsüne İndirim Sinyali

İzmir-İstanbul arasını 3,5-4 saate indirecek olan ve gidiş-dönüş ücreti 35 dolar+KDV olarak açıklanan Osman Gazi Köprüsü'nde bir fiyat düzenlemesine gidilmesi konuşuluyor.

R.Tayyip Erdoğan Köprü Fiyatı Düşecek

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün 35 dolar + KDV olan geçiş ücretinin düşürülmesi gündeme geldi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nden Geçiş, Bugünkü Parayla 122 Lira

Araç sahipleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nü kullandıkları takdirde 35 dolar + KDV ücret ödeyecek.

Körfezin İki Yakası Birbirine Bağlandı

Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi. Kocaeli’nin Dilovası ilçesi ile Yalova’nın Altınova ilçesini birbirine bağlayarak İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde, iki ayağı birbirine bağlayacak olan halatlar gerildi. Kullanıma açıldığında Türkiye ekonomisine yıllık 165 milyon dolar civarında tasarruf sağlayacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün, 254 metre yüksekliğindeki iki ayağını birbirine bağlayan halatların gerilmesi ile köprünün silüeti de tam anlamıyla ortaya çıkmış oldu. Tamamlandığında dünyanın dördüncü en büyük köprüsü olacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında şu an toplam bin 350 işçi çalışıyor. Toplam 1.1 milyar dolar yatırım yapılarak hayata geçirilen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit ile hizmet verecek. Köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak planlanıyor.