Kemal Haberleri

Kemal Haberleri

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

Karamürsel'de askeri tören sonrası defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen KKTC Cumhur Başkanı askeri danışmanı Albay Mehmet Kemal Boran hayatını kaybetmiştir. Cenazesi

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Karamürsel'de Bugün Kim Vefat Etti?

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Mustafa Kemal Atatürk rahmet ve minnet ile anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 88. Yıl dönümün de rahmet ve minnet ile kutlandı.

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

Sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’nci yılında Karamürsel'de sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı.

Kocaeli genelinde sirenler çalacak, sakın endişelenmeyin!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıldönümü münasebetiyle

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Çalık'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19'a yakalanan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık’ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

ORHAN TANIŞ; KAFTANCIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine CHP’li Orhan Tanış da bir yorum getirdi Tanış, “Bu söylem Gazi Mustafa Kemal Paşa ile Atatürk'ü ayırmak demektir” dedi

Gölcük’ten Akdeniz’e indi Yunanı ezdi geçti

Oruç Reis'i taciz etti TCG Kemal Reis gereğini yaptı! Oruç Reis'i koruyan, Gölcük’ten hareket eden T.C.G Kemal Reis ile Limnos Fırkateyni karşı karşıya geldi. Oruç Reis'i taciz etmek isteyen Yunan fırkateynine Kemal Reis müdahale etti.

Başkan Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanları'nı Külliye'ye davet etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, şiddetle kınıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi, Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal bugün yaşanan çirkin saldırı sonrası bir açıklama yayımladı.

CHP İlçe başkanı Suat Ülkü, Vatan sevdamızı kimse sınamasın!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ile başkanı Suat Ülkü, bizim Vatan sevdamızı kimse sınamasın. Genel başkanımıza yapılan alçak saldırıyı siddetle kınıyoruz.

Kılıçdaroğlu-Akşener mitingi için tramvay bedava!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve dün Erdoğan mitinginde uygulanan karara göre tramvay, yarın gerçekleştirilecek Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in ortak mitingi için de ücretsiz yolcu taşıyacak.

AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

31 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan Mekke’nin Fethi Gecesi programının detaylarını veren AGD Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı, 9 ilçede programların olacağını söyledi. Kaynak: AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

Kemal Köse annesini kaybetti

MHP 25. Dönem Milletvekili Kemal Köse’nin annesi Havva Köse (90), hayatını kaybetti.

CHP'li belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "1 Ocak'tan itibaren bütün CHP'li belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olacak" dedi.

29 Ekim Fener Alayına davet

Karamürsel'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yıl dönümü kutlamaları nedeni ile düzenlenecek olan fener alayına tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyet’in 95. yılında çelenk bırakıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yıl dönümünde K Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Atatürk'e hakaret eden öğretmen gözaltına alındı

Sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği belirlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce inceleme başlatılan öğretmen, polis ekiplerince gözaltına alındı.

CHP İl Başkanı Sarıbay, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gidiyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Sarıbay Kılıçdaroğlu’na, Büyükşehir ile tek aday olması muhtemel olan Kartepe, Karamürsel

İnce: CHP genel başkana ve MYK üyelerine ait değildir dedi

30 yıl sonra ilk defa delege olmadığını söyleyen İnce, katıldığı toplantıda, "Davet ettiler, görüşlerimi anlatacağım. Bir tavsiyem olacak arkadaşlara onu söyleyeceğim" dedi. .

Ata Karamürsel’e Gelişinin 85. Yılında Törenle Anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 85. Yıldönümü Karamürsel’de ilk ayak bastığı yerde bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk'ün Karamürsele geldiği saatte Atayı karşılıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 85. Yıldönümü ilçede düzenlenen törenle kutlanılacak.

Son dakika haber: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

Kılıçdaroğlu aday olmayacak!

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imzalar toplanmaya devam ederken, imza sayısının iki günde 466'ya ulaştığı belirtildi. Genel Başkanlık tartışmalarının iyiden iyiye alevlendi

Kemal Kılıçdaroğlu seçmene seslendi

Kılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları alana kadar sandıkları terk etmeyin. "Yarın umarım güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız"