Kenan Haberleri

Kenan Haberleri

Kenan Şenol, Altınova İçin Göreve Hazır!

Altınova Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkan Adayını Duyurdu: Kenan Şenol, Altınova İçin Göreve Hazır!

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Karamürsel Ak Parti yine karıştı

Karamürsel Ak Parti ilçede kurulduğu günden bu yana canla başla çalışan Kenan Bayraktar

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Arap Kenan bugün defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kenan Tunç (Arap) bu gün toprağa verilecek.

Korkunç olayı apartman sakinleri fark etti! Yakalandılar

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen Kenan Tunç (47) yaşamını yitirirken, arkadaşları cesedini evden çıkarırken yakalandı.

Savcı gözaltındaki kişileri serbest bıraktı!

Karamürsel'de darp edilen Kenan Tunç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, şok bir kararla savcının gözaltındakileri serbest bıraktığı öğrenildi.

Arap Kenan yaşam mücadelesi veriyor

Karamürsel'de hiç yok yere çıkan bir kavganın yüzünden Kenan Tunç (Arap) iç kanaması devam ettiği için yaşam mücadelesi veriyor.

Karamürsel merkezde kavga! Çok sayıda polis sevk edildi!

Karamürsel Merkez sahil bandında bulunan kebabçıların önünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sonrası, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Mahalle Temsilciliğinin açılışını, Kocaeli Millet Vekili Aygün yaptı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ak Parti Mahalle Temsilcilğine atanan ve Karamürsel Ak Parti Kurulduğu günden bu yana bir çok görevde bulunan Kenan Bayraktar'ın atanması ile

Müge Anlı için imkansız sadece zaman alır

Müge Anlı ve ekibi Gölcüğe gelerek 18 Yıllık bir hasreti bitirmek için Gölcük Belediyesi ekipleri ile çalışmalara başladı.Tam 18 yıl boyunca bıkmadan usanmadan kızını arayan acılı baba Kenan Emir, ATV’de yayınlanan

Ortağını vurdu

Dün akşam Gölcük'te kokoreççi Y.K., ayrılmak isteyen iş ortağı Kenan Esen'i çıkan tartışma sonucu tabancayla kalçasından vurdu

Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel'e sahip çıktı

Meclisin tatil olması ile birlikte Kocaeli'de neredeyse bütün ilçeleri karış, karış gezerek vatandaşın derdini dinleyen Fatma Kaplan Hürriyet Karamürsel'de bir

Park Halindeki Araçta Ceset Bulundu

Darıca’da park halindeki otomobilde erkek cesedi bulundu.

Kenan Sofuoğlu'ndan hız rekoru

KENAN Sofuoğlu, 400 kilometrelik hıza ulaşarak Osman Gazi Köprüsü'nün ilk ve en hızlı geçişini yaptı.

Osman Gazi Köprüsü açılış hazırlıkları tamam

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçişi olan İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nde açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Köprü, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak. Açılışta 10 bin kişiye iftar verilecek.

Karamürsel'den, Dünya şampiyonu geçti

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Kenan Sofuoğlu köprüde hız rekoru deneyecek

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün açılışında hız rekoru denemesi yapacak.

Doktor başkanlar buluştu

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, İstanbul Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Karamürsel yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy Sulama Barajı bilgilendirme toplantısı yapıldı Karamürsel İhsaniye-Avcıköy bölgesinde tarımsal sulama amaçlı olarak yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy barajı ile ilgili Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğünden gelen heyet tarafından Karamürsel Öğretmenevi Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.