Kıbrıs Gazisi Haberleri

Kıbrıs Gazisi Haberleri

Karamürsel'de Kıbrıs Gazisi olan amcamızın sesi olduk diye dava açıldı

Karamürselli Kıbrıs Gazisi İhsan Sümertaş (69) isimli şahsın dolandırıldığı iddiasını gündeme getirdiğimiz için hakkımızda şikayetçi olan Zeynel Göçan isimli şahıs gazetemiz için dava açtı. Tüm dava sürecini kamu oyu ile paylaşacağız.

Karamürsel'de askeri tören sonrası defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen KKTC Cumhur Başkanı askeri danışmanı Albay Mehmet Kemal Boran hayatını kaybetmiştir. Cenazesi

Kıbrıs gazisi, emekli polis memuru evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de yaşayan emekli polis memuru, Kıbrıs gezisi Osman Kale (68) yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Kıbrıs gazisi bir şebeke tarafından nasıl dolandırıldığını anlattı!

Karamürsel’de 1974 yılında Kıbrıs gazisi olan İhsan Sümertaş (66) isimli şahıs bir şebeke tarafından dolandırılarak iki dairesinin elinden alındığını iddia etti.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna Karamürsel'den uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Selahattin Seymen Kocaeli'nin Karamürsel Ereğli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Karamürselli Kıbrıs gazisi vefat etti

Karamürsel ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Hasan Erdebil hayatını kaybetti.

Karamürsel de Kıbrıs Gazisinin Ocağına Ateş Düştü

Karamürsel’de Kıbrıs Gazisinin evi kül oldu Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi Akdemir Apartmanı No;47 ‘deki 5. Katta oturan Kıbrıs Gazi Şükrü Damar’ın (55) dairesinde çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Evde çocukları ve torunlarıyla birlikte 7 kişi dışarıya zor çıkarken apartmanda oturan diğer dairelerde tedbir amaçlı boşaltıldı.