Kıdem Haberleri

Kıdem Haberleri

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Kocaeli'de mülki idare amirleri değişti!

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile birlikte 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 471 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değişikliğe gidildiği bildirildi.

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Kıdem Tazminatında Pazartesi Büyük Adım

Çalışmakta olan herkesi ilgilendiriyor. Bakanlar Kurulu pazartesi günü kıdem tazminatıyla ilgili ilk adımı atacak.

Bir Gün Çalışanda Kıdem Tazminatı Alabilecek

Çalışanların en çok merak ettiği kıdem tazminatı konusunda çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Kıdemde yeni sistem!

Sosyal Güvenlik Müşaviri Ahmet Ağar, kıdem tazminatının işçi ve işveren için iş güvencesi sağladığını söyledi.

Kıdem Tazminatı Görüşmeleri TAMAM !

Kıdem Tazminatında Son Durum Çalışma yaşamında köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayan hükümet...

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

Kıdem tazminatını nasıl ödersiniz,İşte yeni düzenleme

Kamu, kurum veya kuruluşlarınca yapılacak kıdem tazminatı ödemeleri, doğrudan işçinin banka hesabına yapılacak. Kıdem tazminatının hesabında, daha önce kıdem tazminatı ödenmiş süreler dikkate alınmayacak, aynı kıdem süresi için 1 defadan fazla kıdem tazminatı ödenmeyecek. Ödemede, işçinin son çalıştığı kamu kurum veya kuruluşundaki en son ücretinin asgari ücret artış oranları dikkate alınarak güncellenmiş miktarı esas alınacak. Tespit edilen hizmet süresine ilişkin kıdem tazminatı, 10 Eylül 2014 tarihli kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önce iş sözleşmesi feshedilmiş işçilere ödenmeyecek.