Ki̇mli̇kleri̇ Belli̇ Oldu Haberleri

Ki̇mli̇kleri̇ Belli̇ Oldu Haberleri

Beşiktaş kutlamalarında feci kaza

Beşiktaş'ın İstanbul Boğazı'ndaki kutlamaları sırasında 2 tekne birbiriyle sürttü. Meydana gelen kazada teknenin burnunda oturan bir çocuk ve kızın bacakları koptu.

Son dakika: Diyarbakır'da çatışma... 2 şehit var

Diyarbakır Lice'den acı haber... Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. Operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Şehitlerimizin Kimlikleri Belli Oldu

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu! İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı'nda iki patlama oldu

Gaziantep Bombalı Saldırıda Ölen ve Yaralınanların İsim Listesi

GAZİANTEP patlamasında ölenlerin isimleri belli oldu. 'Canlı bomba' saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 9'unun otopsi ve kimlik tespiti çalışmaları devam ederken 41 kişinin kimlikleri belli oldu. 5 kiyi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Onlar'da Deşifre Oldu 'Başçalan' ve 'Haramzade'

17-25 Aralık operasyonlarında Twitter'da 'başçalan' ve 'haramzade' ismiyle açılan iki hesaptan, FETÖ üyelerinin usulsüz olarak elde ettiği ses kayıtları yayınlanmıştı. O hesapların kimlikleri belli oldu.Kaynak: 'Başçalan' ve 'Haramzade' hesapları deşifre oldu!

Kızılay'da Yaşamını Yitirenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Ankara Kızılay'daki saldırıda hayatını kaybeden 37 kişiden 31'nin kimlikleri belli oldu

Şehit 14 polisimizin kimliği belli oldu

Iğdır’dan Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis aracına yapılan hain saldırıda şehit olan 12 polis memurunun kimlikleri belli oldu. Diğer ikisinin kimlikleri bekleniyor.