Kiraz Haberleri

Kiraz Haberleri

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Karamürselli Beyhan Özcan 15 milyon TL yatırımla öyle bir şey yaptı ki

Karamürsel'in başarılı girişimcisi Beyhan Korkmaz 15 Milyonluk yatırım ile öyle birşey yaptı ki, ilçenin adını Dünya'ya duyurmayı başardı.

Halıdere ve Ereğli'de meyve bahçelerine ayı girdi

Halıdere ve Ereğli'de 3 ayrı meyve bahçesine giren ayı paniğe sebep oldu. Herhangi bir vatandaşa zarar vermeyen ayı çok sayıda kiraz ağacını parçaladı

Karamürsel'in Aslanları 5 ledi gidiyor

Karamürselspor, evinde ağırladığı Gebze Kirazpınarspor’u 5-0 yenerek rakibinden rövanşı aldı ve ikinci sıraya yükseldi. Sarı lacivertlilere galibiyete getiren golleri

Karamürselli Ekrem Yavuz başpehlivan oldu

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 44. Altın Kiraz Festivali Yağlı Güreş Müsabakalarında Abdullah Güngör'ü mağlup eden Karamürselli Ekrem Yavuz başpehlivan oldu.

Karamürsel'de balık çeşitliği artacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “İzmit Körfezi Balıklandırma Projesi” kapsamında Başiskele, Ulaşlı, Karamürsel, Kirazlıyalı, Hereke ve Eskihisar kıyılarında belirlenen 5 ayrı lokasyonda

Karamürsel'de ağaçları devirdi, 5 Araç mahsur kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı kar timleri, Karamürsel’de Selimiye-Başkiraz arasında iki ağacın devrilmesi sonucunda yolda mahsur kalan 5 aracı kurtardı.

Karamürsel sepetinin "son" ustası tarihi sepetimize sahip çıkıyor

Karamürsel sepetini "son" ustası yaşatıyor Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülaziz'e içinde kiraz götürülmesiyle üne kavuşan Karamürsel sepeti, 50 yaşındaki "son ustası" Muharrem Uzun'un gayretleriyle yaşatılıyor. Kestane köklerinden yetişen dal ve filizlerden özgün bir el işçiliğiyle yapılanKaramürsel sepeti, plastik kova ve naylon poşetler karşısında zamana direniyor.

Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çağlayan Adliyesi'nde DHKP-C tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hastane yetkilileri savcı Kiraz'ın acil servise ulaşamadan şehit olduğunu açıkladı.

Şişli Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz Rehin Alındı

Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın 6'ncı kattaki odasına silahlı kişiler girdi ve rehin aldı. Söz konusu kat tamamen kapatıldı adliyeye özel tim ekipleri sevkedildi. Bu arada adliyeden bir kaç el silah sesi duyulduğu bildirildi.Fakat tam bir bilgi şuanda alınamıyor.

Karamürselli Muhtarlar Saraydan Döndü

Karamürsel’in Akçat Mahalle Muhtarı Bilal Akgün, İhsaniye Mahalle Muhtarı Enver Güzel, Senaiye (Başkiraz) Muhtarı Eyüp İlhan ve İnebeyli Muhtarı Hasan Akgün, Erdoğan’a Karamürsel’in samanlı zeytini, zeytin yağı ve Karamürsel Sepeti hediye edeceklerini dile getirdi. Karamürselli muhtarlar, erken saatlerde Ankara’ya giderek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine katıldı. Karamürsel’e dönen muhtarlar hediyelerini taktim ettiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini söylediler.