Kızıl Haberleri

Kızıl Haberleri

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Kızılay Haftası Karamürsel'de kutlandı

Karamürsel Atatürk Ortaokulu ve Karamürsel Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Haftası programı, Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu’nda kutlandı    

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Tüpraşta büyük patlama, yaralılar arasında Karamürsellide var

Yaralılardan birinin Karamürsel Tepeköy Mahallesi'nde ikamet eden Coşkun Kızıltaş olduğu bilgisine ulaştık. Coşkun Kızıltaş'ın Derince araştırma hastanesinde tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesini de olmadığı bilgisine ulaşıldı.

25 yaşındaki Ufuk Kızılırmak aracında yanarak öldü!

Kayacık Mahallesi Kalıcı Konutlarda evinin önünde park halindeki 41 KL 262 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen

25 yaşındaki genç araç içerisinde yanarak öldü!

Ekipler, araç içinde bir erkek cesedi olduğunu tespit etti.Ufuk Kızılırmak'a (25) ait olduğu belirlenen ceset

ALG Patlaması Karamürsel Sahilini Kahverengiye Boyadı

Körfezi'ndeki alg patlaması nedeniyle Karamürsel sahil şeridi kahverengiye büründü.

Karamürselli Merih Demiral'a Kızılay'dan teşekkür

İlimizin yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Merih Demiral bir kez daha gönüllere taht kurdu.

Lütfen Paylaşın bu çok önemli !

Ülkemizde son dönemlerde yaşanmış olan olumsuz durumlar neticesinde KIZILAY Kan merkezlerinde hali hazırda tutulan stoklarda büyük bir azalma oluşmuş bulunmaktadır.

Karamürsel'de Engelli şahsı öldüren zanlı, aldığı cezayı duyunca bayıldı!

Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

ADALET GEÇTE OLSA YERİNİ BULDU

FETÖ sanığı savcının başlattığı ve gizli tanıklarla yürütülen Kızıltepe JİTEM davasında aralarında Kocaeli İl Jandarma eski Komutanı emekli albay

Karamürsel İmam Hatip Orta okulu muhteşem etkinlik

Kızılay haftası münasebeti ile Karamürsel'de yapılan etkinliklere Karamürsel İmam Hatip Orta okulu damgasını vurdu.

Karamürsel'de ilk iftar yine Kızılay'da verildi

Karamürsel'de gelenek bozulmadı lk iftar Kızılay Aşevinde yaptı.

Mürsel Gazi öğrencilerinden örnek davranış

Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KOCA’nın rehberlik ettiği öğrencilerimiz Kadir Eren ÇATAR, Eda BIYIK, Beyza Nur GÜVENALTIN ve Emre KARABULUT

Taksimde Bonzai Kullanan Genç Böyle Görüntülendi

Uyuşturucu maddesi olan ve birçok maddeye göre çok daha fazla etkisi ile sayısız insanın hayatına mal olan Bonzai gençleri hedef almaya devam ediyor.

Karamürsel'de ilk iftar yine Kızılay'da yapıldı

Karamürsel'de gelenek bozulması ilk iftar yine Kızılay Aşevinde ilçe protokolü ve vatandaşlar ile birlikte açtıldı.

Çetin Öksüz, MHP'den Kızılay'a tam destek dedi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Çetin Öksüz, son zamanlarda depolardaki stoklarının büyük bölümünü tüketmiş olan Kızılay için Şahsım ve teşkilatım olarak büyük bir kampanya

ADEM ÖZGÜNEŞ KAN BAĞAŞINA DAVET ETTİ

Kan bağışının ve stokların artması için AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, tüm birimleri ile Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’de kan bağışında bulunacak.

Karamürsel Kan Bağışı Kampanyası

Ülkemizde son dönemlerde yaşanmış olan olumsuz durumlar neticesinde KIZILAY Kan merkezlerinde hali hazırda tutulan stoklarda büyük bir azalma oluşmuş bulunmaktadır.

Kar geri geliyor: Karamürsel’de kar devam edecek.

Geçtiğimiz hafta başında yurtta etkisini gösteren kar yağışı Karamürsel'de fazla etkili olmamıştı, şimdi kar geri geliyor! Karamürsel'e kar ne zaman yağacak?

Kızılay'dan önemli çağrı

Kan stoklarımızın sürekliliği önem arz etmekte olup siz değerli bağışçılarımıza kan bağışına davet ediyoruz.

KIZILAY BAŞKANINDAN YILDIRIM’A PLAKET

Karamürsel Kızılay Derneği İsmail Yıldırım’ı yönetimi ile beraber ziyaret etti.Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret eden

Karamürsel'de Kan Bağışı Kampanyası Paylaşın Hayat Kurtarın

Karamürsel'de 03 ve 04 Kasım arasında saat sabah 10:00 ile 16:00 arasında Karamürsel Merkezde bulunan Kültür Merkezinde kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir.

Mardin Kızıltepe'de AK Parti binasına saldırı!

Kızıltepe ilçesinde eski Devlet Hastanesi caddesinde bulunan Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis notktasına bu akşam saat 21.50 sıralarında PKK'lı teröristle

Diyarbakır'da şiddetli büyük patlama!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinin ardından bu kez de Diyarbakır'dan patlama haberi geldi. Patlamanın kaynağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Demokrasi Nöbetleri Dev Mitingle Son Bulacak

“Demokrasi nöbeti” 26. gününde Kızılay Milli İrade Meydanı'nda büyük bir mitingle sona erecek.

Polise bombalı tuzak: 3 şehit

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin karayoluna tuzakladığı patlayıcıyıcı polis zırhlı aracının geçişi sırasında infilak ettirdi.

Kocaeli Kızılay Yönetimi Görevden Alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından bir süredir teftiş çalışmalarının sürdüğü Kızılay Kocaeli Şube yönetimi hakkında karar verildi.