Kocaeli Bölgesi Haberleri

Kocaeli Bölgesi Haberleri

Karamürsel Tv Ailesi başarının tesadüf olmadığını yine gösterdi

Karamürsel Tv Temmuz ayında yine bölgenin en çok okunan gazetesi. Yalova ve Kocaeli Bölgesi'nde yaptığı haberler ile büyük ilgi gören ve sürekli takip edilen www.karamursel.tv Temmuz ayında yine zirveyi kimseye bırakmadı.

Karamürsel Tv Haziran ayında yine bölgenin en çok okunan gazetesi

Yalova ve Kocaeli bölgesin'de yaptığı haberler ile büyük ilgi gören www.karamursel.tv Haziran ayında yine yaptığı haberler ile zirveyi kimseye bırakmadı.

Kocaeli geneli için son dakika sağanak yağış ve fırtına uyarısı

Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli bölgesi'nde akşam ve gece saatlerinde fırtına bekleniyor.

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi duyurdu

Karamürsel'de Lise eğitiminde gerek Kocaeli bölgesin'de gerekse Karamürsel'de Lise eğitiminde ilk sıralarda yer alan Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi bir yeniliğe daha imza attı.

Vodafone Kocaeli'nde durma noktasına geldi

Servis sağlayıcı GSM operatörü müşterilerinden büyük tepki gördü. Aramalar, WhatsApp gibi uygulamalar 1 saat sürecinde çalışmadı.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

Karamürsel'de Deniz Kıyıları Kızıl Olunca İnsanlar Korktu

Açıklama Yapan Kocaeli Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Şükrü İlikhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizdeki pas rengini andıran olayın ani sıcaklık değişimi nedeniyle planktonlardan kaynaklandığını belirtti. Bu değişim nedeniyle endişe edilecek bir durumun olmadığını kaydeden İlikhan, şunları kaydetti: