Kocaeli Geneli Haberleri

Kocaeli Geneli Haberleri

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

Kocaeli geneli için dondurucu soğuklar geliyor!

Dondurucu soğuklar geliyor! Kocaeli için kar uyarısı Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı geldi. Sıcaklıklar bir anda 10-11 derece birden düşecek., Kocaeli, Ankara, Bolu, Bursa için kar alarmı verildi.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Kocaeli valiliğinden çok önemli uyarı!

Valilikten vatandaşlara uyarı üstüne uyarı: Fırtına pazartesiye kadar sürecek Kocaeli Valiliği, vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Kocaeli genelinde etkili olacak olan fırtına Pazar gününe kadar sürecek.  

Seddar Yavuz'dan Kocaeli geneli için önemli açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan son dakika önemli açıklama. Kocaeli genelinde yaşayan tüm halkımız önlem alması için bir paylaşım yaptı.

Kocaeli genelinde tüm fiyatlar yarın değişiyor!

Yeni tarifeye göre, binek araçlar için parklanma ücretleri İzmit için 7 TL'den 13 TL'ye, Gebze için 6 TL'den 11 TL'ye, Derince, Körfez ve Karamürsel için ise 5 TL'den 9 TL'ye yükseldi.

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararını Resmi Gazete'de yayımladı.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Kocaeli Başsavcı Vekilliği değişirken, Kocaeli'nin yeni hakim ve savcıları belli oldu.

Kocaeli genelinde ekmek ve simite ZAM

KOTO, ekmek ve simit fiyatlarının 19 Temmuz 2023 itibariyle artırıldığını duyurdu. Buna göre, 210 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'den 7.50 TL'ye, 100 gram simidin fiyatı ise 10 TL'ye yükseldi.

Çok sayıda bekçi alınacak

Bekçi alımı yapılacak iller listesi Temmuz 2023 EGM yayınladı Kocaeli genelinde bir çok bekçi alınacak!

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Kocaeli genelinde bayramda ulaşım 3 gün ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek  

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

Kocaeli genelinde ulaşıma zam!

Kocaeli’de yeni ulaşım tarifesi belli oldu. Kocaeli’de ulaşıma ortalama yüzde 23 oranında zam geldi      

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..