Kocaelispor Haberleri

Kocaelispor Haberleri

Ekrem Can'ı Rahmet ve Minnet ile andılar

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sadece ilçenin değil, bölgeninde en büyük hayırseverlerinden Ekram Can vefatı sonrası sevenleri tarafından unutulmadı.

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Karamürsel bir yıldız futbolcu daha çıkardı

Kocaelispor U17 Takımının yetenekli futbolcusu Karamürselli Olcan Gökdemir Kocaelispor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Kocaeli eski milletvekili Mustafa Batgün, yaşamını yitirdi

Kocaeli eski milletvekili ve Kocaelispor eski yöneticisi Mustafa Batgün, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Şampiyonluk kupasını Yıldırım'ın ellerine verdiler

Karamürsel'in başarılı takımı Karamürselspor geçtiğimiz gün oynadığı Play-Off grubu şampiyonluk maçına katılmayan İsmail Yıldırım'ı takıma sağladığı desteklerden dolayı

Yaralılar arasında Karamürselliler de, VAR

Karacabey Birlikspor – Kocaelispor maçı sonrası olaylar çıktı, aralarında Karamürsel’den taraftarların ve Hodri Meydan Tribün Liderlerinden Savaş Aslan'ın da