Kocaelivalisi Haberleri

Kocaelivalisi Haberleri

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürsel’de facia şu an kıl payı atlatıldı!

Karamürsel’de yaşanan toprak kayması az daha bir faciaya neden olacaktı! Şu anlık sadece mala zarar var. Tehlike hala devam ediyor.

Valimiz ve eşi Karamürsel’de gönülden gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini hafta sonu Karamürsel’de devam etti.

Kocaeli valiliğinden önemli açıklama

Kocaeli Valiliği 15 Mayıs itibariyle başlayacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Kocaeli sokaklarında 1 tane bile bırakmayacağız

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Özellikle sokakta çalışan ve dilenen çocuklarla ilgili bir çalışma başlatıldı.

VALİ AKSOY'DAN,10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'dan 10 Ocak Çalışan Gzeteciler günü için bir mesaj yayımladı. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Kadın sağlığı eğitimine Karamürsel'de büyük katılım

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy’un eşi  Hülya Aksoy’un Koordinatörlüğünde başlatılan ve  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi"  

Kocaeli valiliğinde önemli basın açıklaması

Kocaeli Valiliği vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine bir basın bildirisi yayımladı.

Karamürsel'de muhteşem açılıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un