Köfte Haberleri

Köfte Haberleri

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Sezgin Altun'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnaflarından köfteci Nurettin'in küçük oğlu Sezgin Altun geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralandı. Olay D 130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral caddesi üzerinde meydana geldi.

Karamürsel'in sevilen esnafi motosiklet kazasında ağır yaralandı

Karamürsel'in sevilen esnaflarından "Köfteci Nurettin" ortanca oğlu Sezgin Altun motosiklet ile iş yerine gittiği için esnada henüz bilinmeyen bir nedenle sürdüğü motosiklet ile kaza geçirerek ağır yaralandı.

Karamürsel'de en muhteşem iftar

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara iftar programının ikincisini Karamürsel bölgesinde devlet korumasında bulunan çocuklarla gerçekleştirdi.

Başarılı başkan Tarık Eryürek güven tazeledi

S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat: 11.00’de gerçekleşti.

Kocaeli'de büyük et skandalı

Kocaeli'de et skandalı. Sanat Et’in dereden çıkan sucukları için İl Afet Müdürlüğü ve belediye ekipleri olay yerine gitti. Yuvacık Barajı’na akan Serindere’den sucuklar, toplanıyor

Genç kız işe giderken, araba ezdi

Kocaeli Karamürsel'de sabah erken saatlerde evinin karşısında bulunan çalıştıüğı iş yerine geç kalmamak için işe giden genç kıza araba çarptı.

Bilgiçler Köfte ve Izgara 3 Şubesini açtı

Kocaeli'nde ürün ve hizmet kalitesi ile adından sürekli söz ettiren Bilgiçler Köfte ve Izgara tarafından devralınan ve çok kısa süre içerisinde yapılan tadilat sonrası 

Bilgiçler Köfte önünde trafik kazası 2 yaralı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen trafik kazasın'da iki kişi yaralandı. Olay Haktan Ç. İdaresindeki 77 DL 585 Plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle Ereğli Bilgiçler köfte önüne

Başkan güven tazeledi

Eryürek güven tazeledi. Karamürsel S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat:11.00’de yapıldı.

Karamürsel Ülkü Ocağı Çiğköfte Programı

Karamürsel Ülkü Ocağı İlçedeki gençleri yalnız bırakmıyorlar.Gazetemize açıklama yapan Ülkü Ocağı Başkanı Cihan Özer

Hemen başvurun Jandarma lise mezunu uzman çavuş alıyor

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı için düğmeye bastı. Jandarma, bünyesinde istihdam etmek üzere Sıhhiyeci Uzman Erbaş alımı yapacak

Pazarcı arabası taksiye çarptı 4 Yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu köfteci Nurettin önünde dönülmez yerden dönmek isteyen araca, pazar kamyonu çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı

DOLMUŞA YETİŞMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde Köfteci Nurettinin önünde gerçekleşen kaza'da bir kişi hayatını kaybetti.

Kamyon Apartmana Girdi

Karamürsel, Ereğli bilgiçler köftenin önünde meydana gelen kazada faciadan kıl payı atlatıldı.

Sezgin Emlak’tan çiğ köfteli açılış

Karamürsel tanınmış simalarından Sami Sezgin, Karamürsel Gücer İşhanında Sezgin Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Dükkanını çiğ köfte ikramıyla açtı.

Çamçukur Moral Depoladı

12 Mart’ta başlaması beklenen 2. Küme U-19 Ligi’nde mücadele edecek olan Çamçukurspor önceki gün Bilgiçler Köfte de yediği yemekle moral depoladı.

Karamürsel'de Aynı Gece Coşkun Balık, Köfteci Veli ve Şeker Lokantasına Hırsız Girdi

Pazar günü iş yerlerini açmaya gelen Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokanta sahipleri iş yerlerine hırsız girdiğini tespit ederek polise haber verdi. Polisin yaptığı araştırmalarda, Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokantalarına hırsızın camları kırarak girildiği tespiti yapmaları ve hırsız yada hırsızların Coşkun Balık Lokantasındaki yazar kasada bulunan bozuk paralar yanı sıra birkaç şişe rakı çaldıkları Köfteci Veli ve Şeker Lokantasından ise yazar kasalardaki 50-60 lira bulunan bozuk paraların çalındıkları tespit edildi.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Karamürsel'de işçileri taşıyan araç kaza yaptı çok sayıda yaralı var...

Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralı Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 1 kişi hastanede tedavi altına alınırken diğer dört kişi ayakta tedavi edilerek taburcu oldu. Karamürsel D-130 karayolu Ankara Evleri Köfteci Veli mevkiinde bu sabah 08.00 sıralarında saatlerinde Yalova istikametine seyir halinde olan 06 BA 1843 plakalı işçileri taşıyan minibüs kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan minibüs tel örgülere de zarar vererek yan yolda ters vaziyette durdu, kazanın ardından vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekiplerine ve polise verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüs içerisinde yaralanan beş kişiyi Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada araç şoförü A. C. (45) hafif yaralanarak hastanede tedavi altına alınırken, minibüste bulunan diğer dört kişide ayakta tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor Karamürsel’in Meşhur Çamlık Çay Bahçesi yerini ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Karamürsel’in meşhur Çamlık Çay Bahçesi yıkılarak yerini Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Çamlık ve By Aşkın Cafe’nin sahibi işletmecisi Zeki Gül, Çamlık Çay bahçesini yıkarak yerine son derece modern iki katlı çok yönlü ve müşterilerinin gözü önünde şeffaf mutfağı ile yılbaşında hizmete girmesi planlanan ‘By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’ için çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek Karamürsel’e modern bir yer kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Karamürsellilerin her güzel şeyi hak ettiğine inanıyorum dedi. 600 metre kare alan üzerine inşa edilecek olan iki katlı olacağı belirtilen ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı 250 kişilik olacak.

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği çok kalabalıktı. Köfteci Nurettin’de verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

S.S. 127 Nolu Karamürsel Yalakdere ve Çevre Köyler Mali Genel Kurulu Yapıldı

S.S. 127 Nolu Karamürsel Yalakdere ve Çevre Köyler Kooperatifi Mali Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi S.S. 127 Nolu Karamürsel Yalakdere ve Çevre Köyler Kooperatifinin mali genel kurulu D-130 Karayolu Ankara Evleri Mevkiinde faaliyet gösteren Köfteci Veli'de gerçekleştirdi. Kooperatifin güzergahı olan Kızderbent ve Valide Köprü-Yalakdere bölgesinde arsa alımı için yönetime tam yetki verildi.

Bilgiçler Köfte önünde araç direğe çıktı yaralılar gölcüğe sevk edildi

Karamürsel ışıklı kavşakta yaralamalı kaza Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Mahallesi ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre H. A. (45) yönetimindeki 16 ZP 271 plakalı özel araç ve Yalova istikametine gitmekte olan G. T. (28) yönetimindeki 34 TC 626 plakalı özel araçla çarpıştı. Çarpmanı etkisiyle 16 ZP 271 plakalı araç aydınlatma direğine çarparak durabildi. 16 ZP 271 plakalı araçta bulunan F. A. (81) ağır yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken her iki araç sürücüleri de kazayı hafif atlatarak Karamürsel Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır sürdürdüğü piliç döner yanı sıra eşinin evde yaptığı ev yemeklerine satmaya başlayan çalılar Piliç Karamürsellilerin adresi haline gelmeye başladı. Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır Çalıklar Piliç adı altında piliç döner, piliç çevirme, gözleme, saç kavurma, ızgara köfte satışı yapan çalıklar Piliç işletmecisi ve sahibi Yusuf Çalık, şimdide eşinin evde yaptığı kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, mercimek çorbası da hizmete soktu. Yusuf Çalık’ın eşi Necla Çalık tarafından evde itinayla yapılan ev yemeklerini satışa koyan Yusuf Çalık önümüzdeki günlerde değişik ev yemeklerini de hizmete sunacağını de belirterek herkesi yemeklerinin tadına bakmaları için dükkanıma bekliyorum dedi.

Karamürsel'de Korkutan Yangın

Karamürsel Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir köftecisinin bacasında çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Karamürsel itfaiyesinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.