Kolej Haberleri

Kolej Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

"Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!"

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Karamürsel Birey Koleji bursluluk sınavı

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 ( CUMARTESİ ) Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol Başvurular birey.com 0555 055 92 95

Karamürsel Birey Koleji'nden muhteşem 100 Yıl balosu

Karamürsel Birey Koleji, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle muhteşem bir program düzenledi. Karamürsel Altın Kemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolünün yanı sıra Birey Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri coşkulu bir şekilde katıldı.

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Ereğli'de balıkçılar yeni sezonda hamsi bolluğu bekliyor

Karamürsel Ereğlili balıkçılar, tekne ve ağ bakım işlemlerinde son rötuşları yapıyor. 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Ereğli Limanı’ndan 3 büyük gırgır denize açılacak.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Karamürselli baba ve kızın muhteşem başarısı

Ahmet Aker, kızının geleceği için büyük bir çaba sarf eden ve azimle çalışan biricik evladı Zeynep Aker'in büyük bir başarı kazanmasının mimarı oldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyük deprem geliyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyüklüğünü ve yıkımın olacağı yerleri açıkladı  Özellikle Karamürsel'de güçlendirilmiş binaların hasar görmesi bekleniyor dedi.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji,  başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptı! Büyük başarı Karamürsel'in oldu

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptığı yarışmada "Karamürsel Amiral İlk Okulu öğrencisi İsmail İvgin tüm rakiplerini geride bırakarak ikinci oldu.

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

İlçenin sevilen esnafı genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarından Faruk Tobaoğlu genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Bu acıya yürek dayanmaz

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.