Komşu Haberleri

Komşu Haberleri

Karamürsel'de işlenen cinayete müebbet hapis

Karamürsel'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla başından vurarak öldüren Osman Akbaş (75) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

Kaytazdere’de su kavgası kanlı bitti 1 kişi vuruldu

Yalova, Kaytazdere’de iddialara göre kuyuya atılan su motorunu çıkaran komşusu ile tartışan 1 kişi silahı ile komşusunu vurdu.

Karamürsel'de hırsızlar aynı gece 2 eve girdi!

Karamürsel'de hırsızlar bir gecede 2 eve girdiler. Karamürsel Kayacık mahallesi, İznik yolunda akşam saatlerinde bir siteye giren hırsız veya hırsızlar komşuların fark etmesi ile kaçtılar.

Komşuda katliam gibi kaza 7 ölü çok sayıda yaralı

Edinilen bilgiye göre, Hendek ilçesi Çamlıca mevkiinde, Mardin'den Sakarya'ya fındık toplamak için gelen işçileri taşıyan ve işçileri fındık bahçesine götürmekte olan traktör

Komşusunun Zihinsel Engelli Çocuğuna Tecavüz Etti

Mersin Erdemli'de zihinsel engelli komşu çocuğu 17 yaşındaki Y.C.’ye tecavüz eden marketçi 53 yaşındaki S.K. tutuklandı

Yürekli komşu hırsızları kovaladı

Karamürsel'de bir minibüsü çalmak isteyen 3 hırsızı gören araç sahibinin komşusu hırsızları korkutarak kaçırdı.

Ali Oğuz, evinde ölü bulundu

Karamürsel’de ikamet eden 70 yaşındaki Ali Oğuz’dan bir haftadır haber alamayan komşuları yaşlı adamı evinde ölü buldu.

Göz göre göre iptal edildi

KOÜ'den bugün yapılan yazılı açıklamada Öğrenci Konsey Başkanlığı seçimlerinin iptal olduğunu duyurdu.

Komşuların kavgası kanlı biti

Karamürsel Çamdibi mahallesinde iki komşu arasında başlayan ağız kavgası kanlı bitti. Ağır yaralanan bir kişi hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Uçurumdan uçan aracın içindekiler yaşamını kaybetti

Komşuda kaza 2 kişi yaşamını kaybetti. Herke mevkiinden Yukarı Hereke’ye gitmekte olan evli ve 2 çocuk babası gemici olarak çalıştığı ve servisçilik de yaptığı

Bunalıma giren bir kişi fare zehri içip intihar etti

Karamürsel'de dün yaşanan olayda görgü tanıklarının iddialarına göre kayacık mahallesinde oturan Y.E (46) İsimli erkek şahıs ailevi sorunlar yaşadığı için fare zehri içerek intihara kalkıştı. KOMŞULAR FARK KETTİ Öğlen saatlerinde komşularının fark ederek 112 Acil servise haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra intihar eden Y.E (46) Önce Karamürsel Devlet Hastanesine ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı .

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu . Olay bugün sabah saatlerinde Kayacık mah.Amiral cad'desinde kendinden haber alınamayan Hanım Kutun (86) komşuların evine girerek bakması ile ortaya çıktı. Komşularının iddialarına göre yatakta cansız olarak yatan komşularının öldüğünü fark eden komşuları hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesine götürdükleri Hanım Kutun hastanede yapılan otopsinin ardından kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

Karamürsel'de hayvan yetiştiricisini gasp edip cebindeki 6 bin 400 lirayı alarak kaçtılar

Olay dün akşam 23.00 sıralarında Karamürsel Pazarköy mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiren Refik Akın (50) Pazarköy’deki evinde yalnız kaldığı anda tanımadığı iki kişi tarafından dışarıya çağırıldı. İki kişiyle konuştuğu sırada bir kişi gözüne biber gazı sıkarken diğer kişide arkasından kafasına odunla vurarak bayılttı. Bayılan Refik Akın’ın cebinde bulunan 6 bin 400 lirayı alan iki kişi kayıplara karışırken yaklaşık 1 saat baygın bir şekilde evinin önünde yatan daha sonra ayıldıktan sonra komşularından yardım isteyen Refik Akın Karamürsel

Karamürsel' de 82 yaşındaki Hasan Laço evinde ölü bulundu.

Karamürsel' de 82 yaşındaki Hasan Laço evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Almanya'da yaşayan ve yaz aylarında Karamürsel'e gelen Hasan Laço (82), Karamürsel kayacık mahallesi Kolaylı 2 Sitesindeki dairesinde yanlız kalan Laço dan üç gün haber alamayan komşuları tarafından polise haber vermesinin ardından evine girilerek Hasan Loca'nın cansız bedeniyle karşılaşıldı. Yaklaşık üç gün önce kalp krizinden öldüğü belirtilen Hasan Laço'nun cansız bedeni Almanya'dan gelecek ailesine teslim edilmek üzere Karamürsel Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Karamürsel'de Bir Apartmanda Yangın Çıktı

Karamürsel'de yangın iki haylaz yüzünden bir apartman az daha yanıyordu.Görgü tanıklarının iddialarına göre 4 temmuz mahallesi amiral caddesi üzerinde bulunan Türkmen apartmanından yoğun dumanlar çıktığını gören komşuları olayı hemen itfaiye ekiplerine haber verdiklerini dumanlar ilk çıkmaya başladığında apartmandan iki küçük çocuğun kaçarak uzaklaştığını belirten görgü tanıkları olayı hemen itfaiyeye haber verdiklerini kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin olaya hemen müdahale ettikleri belirtildi.Apartmanın bodrumunda çıkan yangından dolayı bütün apartmanı duman sardığı ve apartmanda oturan diğer daire sakinlerinin kendilerini balkonlara atarak yardım bekledikleri görülürken itfaiye bağlı ekipler uzayan merdiven ile balkonlardan insanlara yardım ederek yere indirdiler.Apartmana bırakılan ahtapot hortumlar sayesinde içerideki dumanlar alınarak yangına müdahale edildi . Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken polis geniş çaplı inceleme başlattı.

Karamürsel'de Kavga Bıçaklar Çekildi 1 Yaralı

Karamürsel’de komşular arasında 'duvar örme' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada kan aktı. Olay Kızderbent Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yan yana evleri bulunan M.A. (50) ve H.G. (78) arasında, iki ev arasındaki arsaya 'duvar örme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Her iki aile arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.