Komuta Haberleri

Komuta Haberleri

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

Silah ve sigara kaçakçılığı 2 şüpheli gözaltına alındı

Altınova ilçesinde yapılan operasyonda, silah ve sigara kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavşanlı beldesindeki şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 2 bin 300 makaron ve bir miktar esrar ele geçirdi.

İŞTE SİLAH ARKADAŞI BÖYLE OLUNUR

Antalya Size Özel Eğitim Merkez Komutanlığı, 1994-1996 yılları arasında askerlik yapan arkadaşlarımızla geleneksel devre toplantısını bu yıl Ankara Çubuk ilçesi, Kışlacık belediye tesislerinde gerçekleştirdi.

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Gölcük Tersanesi 98 işçi alacak

Gölcük Tersane Komutanlığı ve Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alınacak.  

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Gölcük Donanma da tayin fırtınası esti

YAŞ kararlarının ardından Donanma Komutanlığı’nda önemli değişimler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 141 general ve amiralin görev yerleri değişti.

Karamürsel Jandarmadan BÜYÜK uyuşturucu operasyonu!

Karamürsel genelin de her geçengün artarak çoğalan kimyasal uyusturucular peynir, ekmek gibi sokaklarda satılırken, 15 kök uyuşturucu yakalayan jandarma ekipler büyük operasyonu basınla paylaştı.

Karamürsel Jandarma yine iş başında!

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ruhsatsız tabanca ve bir miktar metamfetamin ve payp ele geçirdi.

Karamürsel Jandarma hırsızları paketledi!

Karamürsel’de hırsızlık yapan iki kişi jandarma ekiplerinin dikkatinden kaçamadı. Yakalanıp ceza evine gönderildiler.

Mahsur kalan Çinliler donmadan kurtarıldı!

Karamürsel’de kar yağışının başladığı andan itibaren bölgelerinde birçok kişinin hayatını kurtaran Karamürsel Jandarma ekipleri bu sefer iki Çin uyruklu vatandaşı

Karamürsel Jandarmaya yeni komutan

Karamürsel Jandarma Komutanlığı görevine genç ve başarılı bir isim atandı.

Gölcük donanmaya çok sayıda personel alınacak

Deniz Kuvvetleri Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada

Akıncı TİHA, ilk uçuş testini gerçekleştirdi

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda gerçekleştirilen ilk uçuş testinde 16 dakika havada kaldı.

Gölcük Yıldızlar Denizüssü Eğitim Komutanlığında yangın paniği

Gölcük Yıldızlar Denizüssü Eğitim Komutanlığı üst tarafında bulunan ormanlık alanda yangın çıktığı ve bölgeden çok sayıda itfaiye aracı

ADALET GEÇTE OLSA YERİNİ BULDU

FETÖ sanığı savcının başlattığı ve gizli tanıklarla yürütülen Kızıltepe JİTEM davasında aralarında Kocaeli İl Jandarma eski Komutanı emekli albay

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Jandarma Kocaeli genelinde bir çok kamera ile hizmet verecek

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında güvenlik faaliyetleri görüntülü sistemle güçlendirecek. Yapılan açıklamaya göre Jandarma’nın Kocaeli genelinde bir çok ilçede kamera sistemi kuracağı bildirildi. 

Karamürsel'de Jandarma ekiplerinden nefes kesen operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından alınan duyum ve yapılan takip sonucu, Karamürsel İlçesinde durdurulan bir Tır’ın

Jandarma aranan 20 kişiyi sandık başında yakaladı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 31 Mart 2019 pazar günü yapılan yerel seçimlerde seçim güvenliğini sağlamak için bölgesinde kuş uçurtmadı.

Gölcük Tersanesi 290 işçi alacak

Gölcük Tersane Komutanlığı işçi alımı ile alakalı duyuru yaptı. Toplam 290 işçi alınacak

Büyük fuhuş operasyonu!

YALOVA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alkollü eğlence mekanlarına fuhuş baskını yaptı. 31 yabancı uyruklu kadın ve 9 Türk vatandaşı gözaltına alındı. 31 yabancı uyruklu kadın, sınır dışı edildi.

Jandarma okul servislerini denetledi

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yeni tedbirler alındı. Alınan tedbirler kapsamında İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçede Jandarma bölgesinde bulunan okul servis araçlarını denetledi.

Türkiye'nin en büyük operasyonu Kocaeli'nde yapıldı!

Jandarma Komutanlığı tarafından Körfez İlçesinde yakalanan 800 kg uyuşturucu madde ile ilgili Vali Hüseyin Aksoy basın açıklaması düzenledi. Kaynak: Vali, dev uyuşturucu operasyonunun detaylarını açıkladı