Kooperatif Haberleri

Kooperatif Haberleri

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Yeni başkan Özcan Dağlı

S.S.Altınova- Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Olağan Genel Kurulu 19 Mart 2023 Pazar günü saat 12.00 de kooperatif binasında gerçekleşti. Kongrede yapılan seçim sonrası yeni seçilen başkan Özcan Dağlı

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Heybe Kadın Kooperatifi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Heybe Kadın Kooperatifi kadınları, yaptıkları yiyecekleri Karamürsel’deki özel insanlara ikram etti.

Karamürsel Şehiriçi sefer saatleri değişti

Karamürsel Şehiriçi seferlerinde saatler değişti. Karamürsel Şehiriçi Min. Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi.

Karamürsel-İzmit Seferlerinde saatler değişti

Karamürsel-İzmit Seferlerinde saatler değişti. S.S.2  Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi ve arttırıldı.

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Yasaklı günlerde Karamürsel-İzmit seferleri saatleri belli oldu

Karamürsel İzmit Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerimiz.

Toplu taşıma sefer saatlerinde ani değişiklik

Toplu taşımada yarın itibarı ile ani bir karar alınarak değişiklikler uygulanmıştır. Vatandaşların sefer saatlerine göre program yapmaları ve mağdur olmamaları için…

Karamürsel İzmit Kooperatifinden açıklama

Karamürsel İzmit Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerimiz.

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifi başkanı ilçenin sevilen simalarından Mustafa Hardalioğlu tedavi gördüğü hastanede

S.S.127 NOLU KOOPERATİFİ ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Karamürsel S.S.127 NOLU KARAMÜRSEL VE ÇEVRE KÖYLERİ KOOPERATİFİN üyeleri ve çalışanları, Suriye'nin kuzeyinde PKKK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Başarılı başkan Tarık Eryürek güven tazeledi

S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat: 11.00’de gerçekleşti.

Mustafa Utaş güven tazeledi

S.s. Karamürsel 2 nolu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan kongresi bu gün düzenlenen program ile Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenledi.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Ücretsiz Ulaşım Kartları Sorun Olmaya Devam Ediyor

Bekirdere Üçyol mevkiinde kıraathane işleten SSK emeklisi 65 yaşındaki Hasan Altaş yaşadıkları maduriyetin çözümünü istiyor.

Başkan güven tazeledi

Eryürek güven tazeledi. Karamürsel S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat:11.00’de yapıldı.

Aracından yılan çıkan başkan büyük tehlike atlattı

Olay Kocaeli Karamürsel’de meydana geldi.  Karamürsel çevre ve köyleri yolcu ve servis taşımacılığı kooperatifi başkanı, Tarık Eryürek dün sabah işe gitmek için 41 E 9354 aracına bindi

Balıkçılar Karamürsel Belediyesine dava açacaklar

Karamürsel’in merkezinde bulunan Balık Adası, malumunuz yenilenecek. Gebze Teknik Üniversitesi tarafından çizilen proje, Karamürsel Belediye Meclisi’nden ve

Akçat Tarımsal Kalkınma Kooperatifin'den Başkan'a Ziyaret

19 Ağustos 2016 cuma günü gerçekleştirilen kongre ile Kooperatif Başkanlığına seçilen Mustafa Tan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ziyarette bulundu.

Tepeköy Kooperatifinden Başkan'a Teşekkür Ziyareti

S.S. Tepeköy Kalkınma Kooperatif yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Gelen misafirlere “REZİL” oluyoruz

Karamürsel, Akçat mahallesinde bulunan ve köylünün meyvelerini sattığı meyve halinin hali işler acısı. Akçat Tarımsal Kalkınma kooperatifi başkanı İsmail Doğru

İşitme Engelli Teakwondoculara Utaş’tan Malzeme yardımı

Karamürsel 2 Nolu Küçük Otobüsçüler Kooperatif Başkanından işitme engelli taekwondocu öğrencilere malzeme desteği.

Halil Yanık Tekrar Başkan Seçildi

Halil Yanık tekrar Başkan, Bugün Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kurultayı düzenlendi.

Aracını türbe yeşiline boyattı diye 208 lira ceza yedi

Karamürsel S.S. 127 Nolu Kooperatif çalışan minibüsün boyasının uygun olmadığından dolayı...

TARIK BAĞDAT YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Karamürsel'de geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen Tarık Bağdat ( 91 ) geçtiğimiz gün geçirdiği solunum sorunu nedeni ile kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı. Karamürsel’de 38 yıl esnaf kefalet kooperatifi başkanlığı ve esnaf kefalet kooperatifleri merkez birliği denetleme kurulu başkanlığı görevini yürüten Tarık Bağdat aynı zamanda Akşam Gazetesi, Dünya Gazetesi ve Ulus Gazetelerinde çalıştı. Bağdat’ın halen Kocaeli Gazetesinde haftalık köşe yazıları yayınlanıyor.Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sevenlerini üzen Tarık Bağdat'a bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.