Kopma Haberleri

Kopma Haberleri

Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti

Karamürsel, Kayacık mahallesi, Önal caddesi üzerinde ıhlamur ağacına çıkan tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70) ağaca dayadığı merdivenin basamaklarının kopması nedeni ile beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Fırtına ağaçları söktü, Aman dikkat! Meteoroloji uyardı!

Marmara uçuyor ! Bursa'da etkisini artıran fırtına, bazı reklam panoları ve çatıların uçmasına, ağaçların dallarının kırılmasına, elektrik tellerinin kopmasına yol açtı.

Kaldırımdaki ip Kafasını Kopardı

Kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike Korkutuyor

En büyük buz kütlesi, Antarktika'dan kopmak üzere.

Karaosmanoğlu , " Derdimiz halkımızı mutlu görmek "

Şehrin her noktasına ulaşmak için yoğun çaba sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halktan kopmadan yerel yönetimlerde vatandaşla bütünleşmenin güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Karamürsel’de esnaf ve vatandaşla birlikte olan Başkan Karaosmanoğlu’na, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Vatandaş ve esnafla samimi geçen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, halktan gelen talepleri ve önerileri de dikkatli biçimde dinledi. Siyasi anlayışlarının merkezinde insan olduğunu ziyaretlerde vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Derdimiz halkımızı mutlu görmektir. Karamürsel’de ve şehrimizde yaşayan vatandaşımızın, hayattan zevk almasıyla huzurlu bir hayat sürmesi tek hedefimizdir” dedi.

Sakatlığı Geçen Onur Ayaklandı

İlçemzin yeni yeteneklerinden U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim evinde ziyaret etti. Birlikspor’un başarılı U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim kurulu evinde ziyaret etti. Genç santrforu Onur Gökgün, Balıkesirspor karşılaşması sırasında girdiği pozisyon sırasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Yapılan tetkik sonucu arka çapraz bağlarında kopma olan genç yetenek, hemen ameliyata alındı. Prof Dr. Yavuz Kocabey tarafından ameliyat edilen genç futbolcu, hastanede bir süre tedavi olduktan sonra evinde istirahate geçti. Genç Futbolcuyu Karamürsel’deki evinde ziyaret eden Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Onur ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Japon Mühendisi İntihara Götüren Hata

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'ndeki halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak intihar eden Japon mühendis Kishi Ryoich, bir çok sırrı da beraberinde götürdü. Ryoichi'nin halatın kopmasına sebep olan, Türkiye'de imal edilen bağlantı noktasındaki çatlağı birkaç gün önce gördüğü, bu yüzden cumartesi günü olmayan fırtınayı gerekçe göstererek çalışmaları durduğu iddia ediliyor.

METEOROLOJİ RAPORU SAYESİNDE FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ

METEOROLOJİ RAPORU SAYESİNDE FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ İzmit Körfezi'nde yapılan Körfez Geçiş Köprüsü'nde, iki yakayı bir araya getiren ve ana kabloları taşıyacak olan ve 'kedi yolu' olarak adlandırılan kılavuz kablolardan birinin kopmasının ardından İzmit Körfezi halen gemi giriş ve çıkış trafiğine kapalı tutuluyor. Öte yandan dün meteorolojinin 'Denizde şiddetli dalgalanma bekleniyor' şeklindeki raporu üzerine dün çalışma yapılmamasının kararlaştırılmasının faciayı önlediği ortaya çıktı