Korkunç Haberleri

Korkunç Haberleri

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza 10 vefat 59 yaralı bir çoğunun durumu ağır

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, 3'ü otobüs, 1'i tır olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır olmak üzere toplam 59 kişi yaralandı.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Başından vurularak öldürüldü

Karamürsel'de korkunç olay taksinin içinde başına ateş edilerek vuruldu. Olay 4 Temmuz mahallesinde meydana geldi.

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Korkunç patlamadan ilk görüntüler!

TMO silosunda patlama: 2'si ağır 10 kişi yaralı

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Tepeköy ışıklarda korkunç kaza çok sayıda yaralı var

Karamürsel D 130 Karayolu Tepeköy ışıklı kavşağında 23.30 sularında meydana gelen kazada çok sayıda yaralı oldu bildirildi.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Korkunç cinayet! Öz kardeşini uyurken öldü!

Karamürsel'de korkunç cinayet. Öz kardeşini elindeki bıçakla uyurken öldüren kardeş polise teslim oldu. Olay Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde bir aile apartmanında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç kaza tırın altında parçalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

Altinova'da korkunç cinayet !

Altınova ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir konu tartışmaya dönüşünce bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Karamürsel'de korkunç olay! Vurdu mu? Vuruldu mu?

Karamürsel'de korkutan olay. Ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan kişi jntiharmı etti? İntihar süsümü verilmek istendi?

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Karamürsel'de korkunç kaza araç içinde sıkıştı

Karamürsel ilçesi Ulaşlı Mevkii D-130 İzmit istikameti üzerinde facia kıl payı atlatıldı.  Meydana gelen trafik kazası sonrası kazaya karışan aracın içerisinde bulunan bir vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Karamürsel'de korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Karamürsel-İznik yolu üzeri İhsaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağmur sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 K 3283 plakalı otobüs .

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Husumetlisinin kafasına ateş edip öldürdü

Karamürsel'de korkunç bir cinayet işlendi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi köy meydanında denk gelince husumetlisini öldürdü.

Karamürsel'de korku dolu anlar! Bir kişi silahla vuruldu.

Karamürsel'de korkunç dolu anlar. Beyaz renkli bir motosiklet üzerinde bulunan kimligi belirsiz kişiler, silahla sokak ortasında bir kişiyi vurdu ve olay yerinden kaçtılar.