Korkunçkaza Haberleri

Korkunçkaza Haberleri

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç kaza tırın altında parçalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde

Karamürsel'de korkunç kaza araç içinde sıkıştı

Karamürsel ilçesi Ulaşlı Mevkii D-130 İzmit istikameti üzerinde facia kıl payı atlatıldı.  Meydana gelen trafik kazası sonrası kazaya karışan aracın içerisinde bulunan bir vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geri geri gelen aracın altında kaldı, hayatını kaybetti!

Son Dakika, Gölcük Değirmendere’de, servis şoförlüğü yapan kişiye geri geri gelen bir araç çarptı.

Karamürsel'de korkutan olay

Kocaeli Karamürsel'de geçtiğimiz gün yapılan bir harfiyat çalışması sırasında arsanın yan tarafında bulunan binanın istinat duvarı çöktü ve binanın altının bir bölümü boşaldı.

Başiskele'de kaza 1 Ağır 3 Yaralı

Korkunç kaza 1 Ağır 3 Yaralı. Olay öğlen saatlerin'de Başiskele Sahil Mahallesi mevkii D-130 Karayolu Gölcük istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sezgin Yılmaz idaresindeki

Gölcük yolunda korkunç kaza, sürücünün kolu koptu

Kullar Varyant Yolu’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit yönünden Gölcük istikametine seyir halinde olan İran plakalı bir TIR

Kocaeli'nde korkunç kaza 2kişi yaşamını kaybetti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobille otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, abla ve kardeşi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

KARAMÜRSEL'DE KANLI GECE 1 ÖLÜ 3YARALI

Karamürsel'de sabaha karşı gerçekleşen kazada takla atan aracın sürücüsü Adnan K (33) yaşamını kaybederken Tamer U (32) Burcu D (33 ) Sinem Ş(34) ve Adnan K ( 35) yaralandılar . Yaralılardan Adnan K. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırılken diğer yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.