Köylüler Haberleri

Köylüler Haberleri

Karamürsel köylüleri Tayyip Erdoğan'a seslendi

Karamürsel, Kızderbent mahallesinin katledilmesini istemeyen Karamürsel halkı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Gözler Tahir Büyükakın'ın memleketi için yapacağında

Taş ocağına tepkiler sürüyor “Köylülerle değil DSİ yetkilileriyle görüşmüş”

KARAOSMANOĞLU KARAMÜRSEL'İN KÖYLERİNİ gezdi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de köyleri gezdi ve köylülerle sohbet etti.

Karamürsel'de köylüler ile kimse ilgilenmeyince onlarda video çekip

Karamürsel'de eski adı ile köy, yeni adı ile mahalle olan yerlerde yaşayan vatandaşlar kendilerini kimsenin umursamadığı yok

''I Love Kocaeli'' ile Karamürsel’i tanıdılar

Karamürsel gezisi, ilçenin Boşnak köyü olarak bilinen Karapınar Köyü ile başladı. Köylüler tarafından ilgiyle karşılanan misafir öğrenciler burada kendilerine

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması.MHP Kocaeli Milletvekili adayları Lütfü Türkkan ile Musa Coşkun, Karamürsel’in Taşağıl Köyü’nden başladı Karamürsel'de selam vermedik kimse bırakmadı.Karamürsel'de İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy ve Selman Açık başta olmak üzere ilçe yönetiminden ve partiden bir çok kişinin karşıladığı adaylar bu yoğun ilgiden ötürü çok memnun kaldıklarını belirttiler.Türkkan’ın seçimi kaybetmesine üzüldüklerini ifade eden köylüler, “İnşallah bu sefer olacak” diyerek Türkkan’a destek verdi.Köy ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçemiz esnafını ziyaret eden partililer buradan'da Karamürsel Hükümet Sarayın'da Başsavcı Zafer Birinci başta olmak üzere bütün Hükümet sarayı çalışanları ve vatandaşlarla görüşerek onlardan destek isteyen Türkkan sizin için meclisteyken elimden geleni yaptım Allah'ın izini ile meclise yine gireceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim dedi. Bu kez vatandaştan daha hassas davranmalarını rica eden Türkkan, 7 Haziranda sadece 302 oyla ne yazık ki vekilliği HDP'ye kaptırdık. Kocaeli'ne HDP'li bir vekil yakışmadı. 1 Kasımda bu durumu düzeltelim. Ben burada bir yoldaki sorunu meclise taşırken bu milletvekilinin işi mi diye benimle dalga geçenler de oldu. Ben meclise gidersem yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim dedi.

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Karamürsel Jandarma Köylerde Seminerlere Başladı

Karamürsel ilçe J.K LIĞI jandarma trafik timlerince trafik kazalarını önlemek sürücü,yolcu ve yayaların uyması gereken kuralları hatırlatmak için bir dizi seminerlere başladığını ve ilk olarak ilçemiz kızderbent mahallesinde 26,01,2015 tarihinde Saat:17:00 ile 19:00 Köylülerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerde özellikle traktörlerin kasasına takılması gereken reflektör ,traktörlerin yüklenmesi,traktörde yolcu taşınması,köy içerisinde uyulması gereken trafik kuralları hatırlatıldı.