Koyma Haberleri

Koyma Haberleri

Susuyorlar ama söyleyemiyorlar !

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Yirmi yıllık büyük sorun sonunda çözüldü !

Karamürsel'de yıllardır binlerce insanın zarar görmesine neden olmuş olan ve yıllardır kimsenin çözmek için elini taşın altına koymadığı 101. Cadde sonunda yapılıyor.

Karamürsel Cumhuriyet Halk partisi Atatürk anıtına çelenk bıraktı

Karamürsel İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi.

O paralar için son 4 gün! Paranız Yanmasın

Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran...

TSK: Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur

TSK: Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur

Susuyorlar, Söyleyemiyorlar ! Sokak Hayvanlarını Koruyalım

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk tören Anıt Alanı’nda gerçekleştirildi. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anıt Alanı’ndaki törenin ardından protokol üyeleri ve davetliler Amiral Karamürsel İlkokulu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen programa geçti.

Karamürsel'de CHP ve ADD'den Alternatif Cumhuriyet Töreni

Karamürsel'de CHP ve ADD’den Alternatif Cumhuriyet Töreni Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı Karamürsel İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı. Bir dakikalık saygı duruşu okunan istiklal marşımızın ardından Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar yaptığı açıklamada, Atatürk’ün ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektir. Dedi.

KARAMÜRSEL'DE KANLI GECE 1 ÖLÜ 3YARALI

Karamürsel'de sabaha karşı gerçekleşen kazada takla atan aracın sürücüsü Adnan K (33) yaşamını kaybederken Tamer U (32) Burcu D (33 ) Sinem Ş(34) ve Adnan K ( 35) yaralandılar . Yaralılardan Adnan K. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırılken diğer yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

ABD Dışişleri nden Bank Asya açıklaması geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcü yardımcısı Marie Harf, TMSF'nin Bank Asya yönetimine el koymasıyla ilgili hakkında açıklama yaptı.