Kritik Haberleri

Kritik Haberleri

Büyükakın ve Talus Ankara'da

AK Parti Kocaeli'de İlçe Belediye Başkan Adayları İçin Kritik Görüşme: Büyükakın ve Talus Ankara'da

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başkan Erdoğan liderliğinde toplandı. Kritik toplantının açılışında canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan,

Marmara için kritik Fırtına uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Marmara için fırtına uyarısında bulundu.

Vatandaşa kritik uyarı! Bu SMS'lere dikkat! Şikayet edin !

Bazı hukuk büroları, alacak tahsili için borçluların yakınlarını SMS ile rahatsız ediyor. Yetkililer ise SMS ile tacizin yasa dışı olduğunu hatırlatarak, “Hukuk büroları sadece borçluya SMS atabilir” diyor.

FBI'dan FETÖ operasyonu, FETÖ'nün kritik ismini tutukladı

2018 yılı Türk dış politikasını değerlendirme toplantısında FETÖ'nün Güney New Jersey imamının tutuklandığını açıkladı..

Son dakika… Nefesler tutuldu, Asgari ücret zammı bugün belli oluyor

2019 asgari ücret zammı için kritik gün geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2019'da uygulanacak asgari ücreti belirlemek üzere son toplantısını bugün saat 10.00'da başlattı.

Bedelli askerlikte kritik gün bu gün!

Plan ve Bütçe Komisyonunda, bedelli askerlik uygulamasına ilişkin düzenlemenin de yer aldığı kanun teklifi görüşülecek.

Zehirli mantar faciası: Aynı aileden 3 ölü. 1 durumu kritik

Bahar şenlikleri kapsamında kamp yapmaya gelen aynı aileden 4 kişi yedikleri mantardan zehirlendi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

AYM'den kritik karar çıktı! Seçim iptal edildi mi?

ANAYASA Mahkemesi, CHP'nin ittifak yasasındaki seçim güvenliğine ilişkin maddelerle ilgili iptal talebini oy çokluğuyla reddetti.

Kocaeli geneli için kritik uyarı sağanak yağış geliyor

Meteroloji genel müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasında Kocaeli geneli için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Twitter'dan kritik uyarı 'şifrelerinizi değiştirin' !

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı şifrelerinin yanlışlıkla korumasız bir dosyaya aktarılması üzerine tüm kullanıcılara şifrelerini değiştirmeleri yönünde çağrı yaptı.

Son dakika: Meteoroloji'den kritik uyarı! Marmara DİKKAT !!!

Meteoroloji'den son dakika yağış uyarısı geldi. Marmara, Pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altında kalacak.

Dünyamız için kritik tarih: 2 Ağustos’ta tükenecek

Dünya'da 1 senede yetiştirilen ve beslenen tüm bitkisel ve hayvansal gıda ürünleri ile su kaynakları, 2 Ağustos tarihi itibari ile tüketilmiş olacağı bildirildi.

AFAD'dan Kritik Uyarı DİKKAT !

AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sosyal medya hesabından Marmara'da etkili olan yağışla ilgili uyarı yayınladı.

Milyonlar İçin Kritik Uyarı !

Yazılım ve Güvenlik şirketi Bitdefender, yaz tatiline çıkmaya hazırlananlara, "Ücretsiz bir Wi-Fi ağında şifreler dışında daha önemli şeyleri kaybedebilirsiniz" uyarısı yaptı

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Emekli Maaşına 2. Zam

Yaklaşık 11.5 milyon emekli vatandaş bu yaz maaşlarında gerçekleşecek zam oranlarını bekliyor. İşte temmuz ayında gelecek zamla ilgili kritik bilgiler...

23 Nisan için Meteoroloji'den Kritik Uyarı

Meteoroloji, 23 Nisan Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin ile telefonda görüştü.

Kritik MGK sonrası yazılı açıklama yapıldı

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

DİKKAT ! Hafta Sonu Yağmur Yoğunlaşacak, Sıcaklık Düşecek

Meteoroloji'den kritik uyarı geldi. Karamürsel'de bu gece saatlerinden itibaren yağış bekleniyor.

KARAMÜRSELLİ ABDULKADİR EKİN AMELİYATTAN ÇIKTI

Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu. HALA YOĞUN BAKIMDA Abdulkadir Ekin geçirdiği kaza neticesinde ağar yaralanmış ve ameliyata alınmıştı ameliyatın iyi geçtiğini belirten doktorlar kritik bir süreç geçiren hastanın bünyesinin kuvvetli olduğunu ve yapılan müdahalelere sonuç verdiğini belirttiler.Evli ve bir çocuk babası olan Adbulkadir Ekin için umut dolu bekleyiş devam ediyor. Dualarımız senin için.

YUNUS ESER'İN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ KRİTİK KARAR

Yargı, nöbet yükümlülüğünü yerine getirmeyen öğretmenlerin okulda yaşanacak olaylarda soruşturulabileceğine ve sorumlu bulunurlarsa yargılanabileceklerine hükmetti

Ankara'daki kritik MGK sona erdi

Milli Güvenlik Kurulu’nun bugün Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan Haziran ayı olağan toplantısı; 7 Haziran seçiminden sonra ortaya çıkan siyasi tablonun ardından ilk toplantı olması özelliğinin

Astsubaylıktan siyasete geçti

Milletvekili seçiminde aday olma yani aktif siyasetin içinde yer almak için istifa eden Hakan Fidan, 25 Mayıs 2010’da atandığı MİT Müsteşarlığı görevinde kritik roller üslendi.

Kocaeli Valiliğinden Önemli Uyarı

İlimizde son zamanlarda faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Valiliğimiz, İl Valimiz, Vali Yardımcılarımız ile müdürlerimizin adı ve ünvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır. Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebinin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir. Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi,