Kritik Uyarı Haberleri

Kritik Uyarı Haberleri

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Vatandaşa kritik uyarı! Bu SMS'lere dikkat! Şikayet edin !

Bazı hukuk büroları, alacak tahsili için borçluların yakınlarını SMS ile rahatsız ediyor. Yetkililer ise SMS ile tacizin yasa dışı olduğunu hatırlatarak, “Hukuk büroları sadece borçluya SMS atabilir” diyor.

Kocaeli geneli için kritik uyarı sağanak yağış geliyor

Meteroloji genel müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasında Kocaeli geneli için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Twitter'dan kritik uyarı 'şifrelerinizi değiştirin' !

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı şifrelerinin yanlışlıkla korumasız bir dosyaya aktarılması üzerine tüm kullanıcılara şifrelerini değiştirmeleri yönünde çağrı yaptı.

Son dakika: Meteoroloji'den kritik uyarı! Marmara DİKKAT !!!

Meteoroloji'den son dakika yağış uyarısı geldi. Marmara, Pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altında kalacak.

AFAD'dan Kritik Uyarı DİKKAT !

AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sosyal medya hesabından Marmara'da etkili olan yağışla ilgili uyarı yayınladı.

Milyonlar İçin Kritik Uyarı !

Yazılım ve Güvenlik şirketi Bitdefender, yaz tatiline çıkmaya hazırlananlara, "Ücretsiz bir Wi-Fi ağında şifreler dışında daha önemli şeyleri kaybedebilirsiniz" uyarısı yaptı

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

23 Nisan için Meteoroloji'den Kritik Uyarı

Meteoroloji, 23 Nisan Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

DİKKAT ! Hafta Sonu Yağmur Yoğunlaşacak, Sıcaklık Düşecek

Meteoroloji'den kritik uyarı geldi. Karamürsel'de bu gece saatlerinden itibaren yağış bekleniyor.

Kocaeli Valiliğinden Önemli Uyarı

İlimizde son zamanlarda faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Valiliğimiz, İl Valimiz, Vali Yardımcılarımız ile müdürlerimizin adı ve ünvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır. Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebinin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir. Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi,