Küçük Yaşta Çocuk Haberleri

Küçük Yaşta Çocuk Haberleri

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

El kadar çocuklar bakın neler yapıyorlar!

Karamürsel'de son aylarda yaşları 7 ile 12 arasında değişen küçük yaşta çocuklar ilçe genelinde dilencilik, hırsızlık gibi olaylara karıştıkları iddia edildi.

Gençler yine ölmesin! Acil önlem alınması gerekiyor!

Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda ilçemizde özellikle küçük yaşta çocukların çok fazla tükettiği ve ölümlerin yaşandığı "Çakmak Gazı" uzun yıllar sonra yine gençlerde yaygınlaşmaya başladı.

Ahmet Narinoğlu, öğrencileri hiç yalnız bırakmıyor

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçede özellikle küçük yaşta çocukları ve gençleri hiç yalnız bırakmıyor.

Küçücük çocuklar, yüzlerce tüple kendilerini zehirlemiş

Kocaeli Karamürsel'de akıl almaz olay duyarlı vatandaşların sayesinde ortaya çıktı. Olay Karamürsel Kayacık Mahallesi, Nur sokak üzerinde bulunan boş bir alanda bir baraka kuran küçük yaşta çocuklar

Küçücük ilkokul çocuklarına bıçak satıyorlar

Karamürsel'de bir çok ilk okulun çevresinde bulunan bakkallarda sustalı, yaylı oyuncak bıçakların satılması velileri çok rahatsız etmeye başladı.

Sayın Valim Karamürsel'de uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de sabah saatlerin'den bu yana sokaklarda uyuşturucu komasına giren küçük yaşta çocuklar halkı tedirgin ediyor.

Karamürsel'de fuhuşa bir darbe daha

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde küçük yaşta çocukları para ve çeşitli hediyelerle kandırarak fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 6 kişi yakalanırken, kardeş olan 5 kişi tutuklandı.

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.