Kullanma Haberleri

Kullanma Haberleri

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Tarihi geçmiş ürünlere dikkat !

Son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar BİM’den alınan Danone meyveli yoğurdun son kullanma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği görüldü.  Kentimizdeki bazı zincir marketlerde satılan ürünlerin son kullanım tarihi geçmiş oluyor.

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

Belediye öncü olsun! Çocuklarımız güvende olsun

Karamürsel Belediyesi’nin büyük bir tanıtım ile duyurduğu ve Koronavirüs ile mücadele için bir devrim olarak tanıtımını yattığı dezenfekte sistemini Karamürsel Belediyesi’nde kullanmaya başladı.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

Genç yaşta sandık müşahidi kalp krizi geçirdi!

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için tüm Türkiye’de oy kullanma işlemleri devam ederken Gölcük’te son derece üzücü bir olay meydana geldi.

Seyyar sandık kapınıza kadar geliyor! 2019 yerel seçimlerinde seyyar sandık başlıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, sosyal medya hesabından 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu..

Doğru oy kullanmasını biliyor musunuz? İşte ayrıntılar.

Türkiye yarın sandığa gidiyor. 56 milyon yeni iktidarı belirlemek tercih yapacak. Peki geçerli oy nasıl kullanılır?

Vatandaş korkudan alt geçitten geçemiyor!

Karamürsel merkezde bulunan ve bir çok vatandaşın kullanmak zorunda olduğu, alt geçit aydınlatma olmadığı için zifir karanlık olması nedeni ile bir çok vatandaş buradan geçemiyor.

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona gelindi

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona geliniyor. SSB dolgu çalışması devam eden projenin tamamlanması ile . Karamürsel ilçesine yıllık 25,44 milyon m3 içme ve kullanma suyu sağlanacağı bildirildi.

Kocaeli merkezli 8 İl'de FETÖ/PDY operasyonu

TSK içinde gizlenebilmek için "ByLock" kullanmadıklarının belirlendiği ve ''mahrem abiler''le ciddi irtibatlarının olduğuna ilişkin tespitlerin olduğu öğrenildi

Aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor

Karamürsel'de yaşayan aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar mavi bayraklı halk plajını kullanamadıklarını

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

YSK: Mühürsüz pusula ve zarflar da…

YSK, mühürsüz oy pusulalarının da geçerli olması konusunda karar aldı.

Sandıkta Kavga Kanlı Bitti 2 Ölü - 1 Yaralı

Oy kullanılan okulda silahlı çatışma çıktı.

İlçemizde saat 08:00 itibarı ile oy kullanılmaya başlandı

İlçemiz’de toplam 124 sandıkta 42114 seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işleminin başladığı saat 08:00’den itibaren Karamürselli vatandaşlar okullara giderek oy kullanmaya başladı.

Oy kullanacaklar dikkat!

Vatandaşlarımız 16 Nisan'da oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını doğru kontrol etmelidir

Dikkat o çocuk ilacını sakın kullanmayın

Sağlık Bakanlığı'nın, genellikle çocuklardaki kulak enfeksiyonu ve faranjit gibi rahatsızlıklarda kullanılan "Azitro Oral Süspansiyon Hazırlamak İçin Kuru Toz

Karamürsel'de 7 Kişi Uyuşturucu Kullanmaktan Yakalandı

Karamürsel’de öğlen saatlerinde 6 kişi, Akşam ise 1 kişi uyuşturucu kullandığı için hayatından oluyordu.

TTNET'den Darbe Girişimi Sonrası Vatandaşa Destek

TTNET Darbe girişimi sonrası kullanıcılarının hızlı bir şekilde İnternet kullanmaları ve sorun yaşamamaları için kotaya 10 GB eklendi.

Uyuşturucu Kullanan Genç Baygın Bulundu

Karamürsel'de uyuşturucu tedavisi gördüğü belirtilen 26 yaşındaki U.Ö., yine uyuşturucu kullanması sonucu baygın bir şekilde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karamürsel Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın tek aday olduğu kongrede, 122 delegenin oy kullanma hakkı bulundu seçimde Şinasi Yazar, seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Kongresi Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şinasi Yazar, tek listeyle giderek tekrar ilçe başkanı olarak güven tazelemiş oldu. 122 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, 15 asil ve 21 il delegesinin seçimi yapıldığı kongreye; Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ve partililer katıldı.

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar oyunu kullandı

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar 1 Kasım seçimlerinde oyunu kullanmak için eşinin sandık görevlisi olduğu Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu'na geldi. Yazar, 1107 nolu sandıkta oyunu kullandı.

İlçemizde saat 08:00 itibarı ile oy kullanılmaya başlandı

İlçemiz’de toplam 131 sandıkta 41239 seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işleminin başladığı saat 08:00’den itibaren Karamürselli vatandaşlar okullara giderek oy kullanmaya başladı. Karamürsellilerin sabahın erken saatlerinde itibaren seçime ilgisi yoğun görünüyor.

Karamürsel'de oy kullanacaklar bu haberi mutlaka okuyun

Oy Nasıl Kullanılır 1 Kasım Oy Kullanma İşlemleri 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan erken seçim günü oy nasıl kullanılır özellikle ilk defa kullanacak olanlar için haberimizi dikkatle okuyunuz. Sandık görevlisinin verdiği birleşik oy pusulası, zarf ve mührü alarak oyunuzu kullanmak üzere kabine geçin.

Karamürsel Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetime Başladı

Karamürsel Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan kurban bayramı sebebiyle ilçede unlu mamul üretimi yapan işletmelere ve şeker, çikolata satışı yapan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri işletmelerin imalathanelerini büyük bir titizlikle inceledi. İlçede faaliyet gösteren işletmeler, üretimde kullanılan malzemelerin saklanma koşullarına, imalatı yapan personelin temizlik kurallarına uyup uymadığına, ürünlerin son kullanma tarihlerine kadar birçok konuda denetime tabi tutuldu.

Karamürsel Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ölümden Döndü

Karamürsel Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ölümden Döndü Karamürsel Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü H. Yüksel Türközü eşi ve torunu ölümden döndü Karamürsel Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü H. Yüksel Türközü eşi ve torunu ölümden döndü. Yıllık iznini Çeşmede kullanmak üzere Karamürsel’den hareket eden Yüksel Türközü, Orhangazi Süpürgelik mevkiinde kullandığı araç kontrolden çıkarak sağ ve sol taraftaki bariyerlere çarparak durdu. Araç kullanılmaz hale gelirken, araçta bulunan eşi Nur Türközü’nün vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşurken kendisi ve torunu Ada Türközü kazayı hafif yaralarla atlatarak ölümden döndüler.