Kültür Haberleri

Kültür Haberleri

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Karamürsel Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sadi Özbağ, Erzurumlular Derneği Kahvaltısına katıldı

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan aday adayı Sadi Özbağ, Karamürsel Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında yerel toplulukla buluştu. Program, derneğin daveti üzerine gerçekleşti ve bölgedeki Erzurum kökenli vatandaşları bir araya getirdi.

Ahmet Çalık'tan davet var

Karamürsel Birey Koleji'nden muhteşem 100 Yıl balosu

Karamürsel Birey Koleji, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle muhteşem bir program düzenledi. Karamürsel Altın Kemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolünün yanı sıra Birey Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri coşkulu bir şekilde katıldı.

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği çalışmalarına devam ediyor

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği’nin (KARÇEV)'in köylerde üretimin yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Bir asırlık Camii tarihe meydan okuyor

Ahşap cami yıllara meydan okuyor! Karamürsel ilçesindeki ahşap süslemeleriyle dikkati çeken tarihi cami, 1 asırdır hizmet vermeyi sürdürüyor.  Karamürsel Osmaniye Mahallesi'nde Sultan 2. Abdülhamit döneminde yapılan ve  Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca 24 Ekim 2017 tarihinde tescillenerek koruma altına alınan tarihi cami, yıllara meydan okuyor.

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geliyor

"Türk Bosna Herkes Kültür Dernekleri, federasyonun çatısıdır" Karamürsel’de toplanan Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu 1. Aylık Olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Yüzde 50 hibeli fidan desteği başvuruları başladı 

Yüzde 50 hibeli mavi sertifikalı ceviz, Trabzon hurması ve doku kültürü kivi fidanı desteği başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 20 Kasım Cuma.

Bakanlık 81 il valiliğine gönderdi 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, kontrollü normalleşme sürecinde kültür ve sanat tesislerinde alınması gereken önlemler belirlendi. 

Büyükşehir 4 yolcu motoru kiralayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Leyla Atakan kültür merkezinde gerçekleştiriliyor. Düzenlenen Büyükşehir Belediyesi meclisi aldığı kararla, deniz ulaşımında kullanılmak üzere 4 motor kiralayacak.

Değirmendere'de festival zamanı

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 28 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem ve Melih Kahveci´nin sahne alacağı festivale Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli görev daha

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli bir görev daha verildi.

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

Kaytazdere kültür merkezi dualar ile açıldı

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal'ın asrın projesi dediği ve üzerinde büyük bir önemle durduğu projesi bölgeye örnek olacak bir şekilde bitti.

Ali Kangal bütün sözlerini tuttu. Vaat değil söz verdimiştim

Kaytazdere Belediye başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden tekrar belediye başkan adayı olan Ali Kangal

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 19 Ocak 2019 (Cumartesi) günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezin'de düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına