Kurucu Haberleri

Kurucu Haberleri

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Hayrettin Karacaer kendine yakışanı yaptı! İstifa etti!

6 Ağustos 2021 tarihinde atanmış kurucu DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer istifa etti.  

Mehmet Baş'ın babası vefat etti

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin köklü esnaflarından, aynı zamanda İYİ Parti Karamürsel Kurucu İlçe Başkanı

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen; aynı zamanda, Karamürsel Ülkü Ocaklarının kurucu Başkanı Aydın Fitozoğlu’nun

Efsane başkan Ahmet Bilgin hayatını kaybetti

Karamürsel Büyük Birlik Partisi kurucusu Ahmet Bilgin korona virüse yenik düştü ve hayatını kaybetti.

İşte Kocaeli Deva’nın il yönetimi

Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulu İlk toplantısını yaptı. Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Cüneyt Yücetepe il yönetimin de, görev aldı.

Karamürsel Gelecek Partisi'ne Avukat Boler Arslan atandı

PortSaeedGelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kurucu Karamürsel İlçe Başkanlığına Avukat Boler Arslan’ı atadıklarını açıkladı.

Karamürsel ADD söyleşileri başladı

Toplumun birinden ayrışmaya başladığı son zamanlarda; ADD Karamürsel Şubesi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucularına ve ilkelerine bağlı herkesi kucaklayan

AK PARTİLİYİM AMA KÖRÜ KÖRÜNE DEĞİL!

Karamürsel Ak Parti kurucu üyelerinden olan ve 2001 yılından bu yana Ak Parti üyesi olan Nazif Ertürk artık yeter dedi. Kocaeli'de Tahir Büyükakın ile AK Parti'ye ve Memleketimde CHP'ye hayatımda ilk defa adayın mertliğinden dolayı Ahmet Çalık'a oy vereceğim dedi.

Son dakika haber: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

İbrahim Akbaba'dan Karamürsel halkına duyuru

Karamürsel İleri Musiki Derneği kurucularından, İbrahim Akbaba Karamürsel halkına bir duyuru yaptı.

Ersin Özyılma bu büyük yarışta bende varım dedi

İyi Parti kurucu il yöneticisi Ersin Özyılmaz, şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ilçe kongresinde Karamürsel İlçe Teşkilatı başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Karamürsel Tv 3 Yaşında

Karamürsel.Tv yayın hayatına başladığı yıldan bu yana tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Karamürsel'in mavi dünyasını keşfetmeye ne dersiniz?

Karsad ( Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği ) Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın kurucu başkanlığında kuruldu.

Nail Akbaba, askeri törenle toprağa verildi.

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) kurucu üyesi emekli albay Nail Akbaba, askeri törenle toprağa verildi.

Kesinleşti Erdoğan, tekrar kurduğu partinin başına geçiyor

YSK’nın referanduma ilişkin kesin sonuçları açıklamasının ardından AK Parti’ye üye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olağanüstü kongreyle de genel başkan seçilmesi bekleniyor.

Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) kurucu üyesi olan Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti.

Karamürsel ileri musiki derneğine mutlaka uğrayın

Karamürsel'in Musiki denildiği zaman ilk akla gelen derneği hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. 14.12.2016 Çarşamba günü Derneğin kurucu eski başkanlarından

BBP’nin Karamürsel’de İçler Acısı Durumu

Büyük Birliik Partisinin kurucu genel başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Karamürsel’de kemiklerini sızlatacak görüntü Gücer İş Merkezinde ortaya çıktı.

Fulacık'ta Yeni Başkan Tahsin Uslu

Geçen yıl kurulan ve ilk kongresini yapan Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin kurucularından Tahsin Uslu tek başına girdiği kongrede üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa getirildi. Yapılan Kongrede Üyeler arasında iletişimin etkinleştirilmesi amacıyla SMS sisteminin kurulmasına, Fulacık Çamlık Piknik Alanında Hıdırellez Şenliği düzenlenmesine, Köydeki vatandaşların, üyelerinin ve yakınlarının cenaze merasimlerine yardımcı olunmasına, aynı zamanda düğün ve cemiyetlerine kutlama amaçlı tabak gönderilmesi ile üyeler arasında iletişimin etkinleştirilmesi amacıyla e-mail ve sosyal medya grupları ve sayfaları kurulmasına karar verildi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu AKP kurucularından Güleri, ziyaret etti

AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Karamürsel AKP kurucularından Güleri, ziyaret etti Kocaeli AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Karamürsel AKP kurucularından Fahrettin Güler’i evinde ziyaret etti.

"NİYAZİ BAYAR" MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İlçemiz'de AK Parti denilince ilk akla gelen isimlerden olan ve Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın kurucularından olan geçtiğimiz dönem teşkilat başkanlığıda yapmış olan Niyazi Bayar, 1 Kasım seçimleri için AKP’den milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Parti binasına gelerek başvuru formunu teslim eden Bayar’a destek için Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da hazır bulundu.

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.

Mece Yapı Sahibi Mehmet Yılmaz Kalbine Yenildi

Karamürsel İznik yolu Raufdenktaş Bulvarında bulunan Mece Yapı Malzemeleri San.Ltd.Şti kurucusu Mehmet Yılmaz (82) Kayacık mah. Raufdenktaş bulvarı No:50 de bulunan hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kitle tarafından tanınan ve çok sevilen Mehmet Yılmaz (82) yarın öğlen namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak öğlen namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecek. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

Büyük Ustayı Kaybettik

Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya, 72 yaşında vefat etti. Koç Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan'dan beri hastanede tedavi altında bulunan Zeki Alasya'nın saat 10.32'de hayatını kaybettiği bildirildi. Zeki Alasya, 18 Nisan 1943'te İstanbul'da doğdu. Robert Koleji'den mezun olan Alasya, tiyatroya 1959'da amatör olarak başladı. Arena, Genar ve Ulvi Uraz tiyatrolarında çalıştıktan sonra Haldun Taner, Metin Akpınar ve Ahmet Gülhan ile Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Filmlerde rol almaya 1972'te sonra başlayan Zeki Alasya, Metin Akpınar ile Türk sinemasında yeni bir ikili oluşturdu. Birçok filmde rol alan Zeki Alasya'ya, 1998'de Kültür Bakanlığı'nca "Devlet Sanatçısı" unvanı verildi. "Salak Milyoner", "Köyden İndim Şehire", "Güler Misin Ağlar Mısın", "Nereye Bakıyor Bu Adamlar", "Hasip ile Nasip" gibi filmleriyle eşleştirilmiş bir komedyen olarak ün kazanan Alasya, "Akasya Durağı" dizisinde "Nuri Baba" karakterini canlandırdı. Zeki Alasya, son olarak "Küçük Ağa" dizisinde "Mehmet Ağa" rolüyle sevenleriyle buluştu. Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya, 2010'da, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı.