Kuruş Haberleri

Kuruş Haberleri

Fırıncı esnaflarının talebi ile ekmek zammı için hazırlıklara başladı

Önümüzdeki hafta hazırlıkları tamamlaması beklenen oda yüzde 15 ile 20 arasında zam talep edecek. Zam ile birlikte 1 lira 75 kuruş olan ekmeğin 2 lira olması bekleniyor.

Karamürsel'de silah kaçakçılarına operasyonu

Karamürsel,İzmit,Gölcük,Başiskele, Sakarya ve Bursa’da, silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 46 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca, 16 adet tüfek, bin 63 adet mermi, 53 adet şarjör ele geçirilirken, 24 şüpheli gözaltına alındı.

Benzin ve Motorine indirim yolda

Petrol, dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

21 Mart 2018 Çarşamba araç sahiplerine kötü haber

Araç sahiplerine kötü haber, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre bu gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş zam yapılacak. Motorinin fiyatı değişmeyecek.

Motorine yarından itibaren indirim geliyor!

Motorin fiyatlarında 22 Ağustos 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatından 7 kuruş indirime gidileceği açıklandı

Benzinde İndirim

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

Sürücüler dikkat! Zam geldi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), otogaza 3 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıttan alınan ÖTV'de artışa gidildi. Benzin ve motorinin litresine 20 kuruşun üzerinde zam geldi.

İlçe ilçe zamlı otobüs fiyatları

Kocaeli genelindeki ulaşım araçları bugünden itibaren zamlı olacak. Tam ücret 2 lira 30 kuruş, indirimli 1 lira 80 kuruş, öğrenci de 1.5 lira olacak.

Pazartesi otobüslere ZAMLI binilecek

Şehiriçi ulaşım tam 2 lira 10 kuruştan 2 lira 30 kuruşa, indirimli tarife 1 lira 60 kuruştan 1 lira 80 kuruşa, öğrenci ise 1 lira 35 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseltildi.

Motorinin litre fiyatı 6 kuruş zamlandı

Motorinin litre fiyatı 6 kuruş zamlandı Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 6 kuruş zam yaptı.

Emekli Zamları Belli Oldu

11 milyon emeklinin zamlı maaşları pazartesinden itibaren yatırılacak. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...

Motorine İndirim Yapıldı

Motorine bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 9 kuruş indirim yapıldı.

Karamürsel'de Artık Ekmeği Zamlı Alacağız

Fırıncılar Odası yönetimi 26 aydır ekmeğe zam yapılmaması nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne verdiği 25 kuruşluk zam teklifi Birlik tarafından onaylandı. Aralık ayında uygulanacak zamlı tarife ile 250 gram ekmek 1 lira yerine 1 lira 25 kuruştan satılacak.

Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapıldı.

Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından motorin fiyatlarında da ciddi bir indirim yapıldı. Dünyadaki petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş Türkiye'de de etkisini gösterdi. Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapılarak motorinin litre fiyatı 17 kuruş geriledi. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 4,01 TL seviyesinde olan motorin 3,84 TL'ye, Ankara'da 4,06 TL seviyesinde olan motorinin 3,89 TL'ye inecek.

Benzin ve motorin fiyatlarında artış

Türkiye’de benzin ve motorinin litre fiyatlarında artış yaşandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Mayıs 2015 Petrol ve LPG Piyasası Fiyatlandırma Raporu’nu açıkladı. Buna göre, 95 oktan kurşunsuzbenzinin litresi nisanda ortalama 4,52 liradan satılırken, geçen ay bu rakam 20 kuruş artarak 4,72 liraya yükseldi.

Karamürsel'de Esnafa Siftah Parası Dağıttılar

"Karamürsel'de açık olan esnafımıza elden verdik, kapalı olanlara ise kapılarının altından içinde bir mektup ve elli kuruş bulunan zarf konuldu. Bu çalışmamız tüm esnafımızı kapsayacak şekilde devam edecektir. Bereket, matematikle hesaplanamayacak bir nimettir. Sabah namazından sonraki zaman rızıkların bolca dağıtıldığı bir zamandır. Malum esnafımızın da durumu ortadadır. Gerçekten sıkıntıdalar, dert içindeler. Bundan dolayı hem esnafımıza destek olmak amacıyla böyle bir uygulama yaptık, hem de sabah namazında dua ettik. Bundan dolayı esnaflarımıza siftah parası dağıttık."

Karamürsel'de Takside Bağlanan Adalet

İşitme engelliler okulunda 13 yaşındaki Yunus Eser’in elektrik akımına kapılıp ölmesine ilişkin davada yurt müdürü ve elektrikçiye verilen 3’er yıl 6’şar aylık hapis önce ‘iyi halden’ 21 bin 200’er lira para cezasına çevrildi. O da aylık 883 lira 33 kuruş olarak 24 eşit taksitle ödenecek.