Kyk Haberleri

Kyk Haberleri

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Karamürsel halkına müjde! Bakanlık ile anlaşma tamamlandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, ilimize 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı

Gülsüm Ekin yine gönüllere dokundu!

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi yine yapılmayanları yaparak ilçede ilklere imza atmayı başarıyor.

Bir babanın feryadı! Para ödeyemezsem oğlumu yurttan atacaklar!

Karamürsel'de çocuğu üniversitede okuyan baba yetkililere seslendi eğer çocuğumun yurt parasını ödeyemezsem yurttan atacaklar.

Kredi borcu olan üniversite mezunlarına müjde !

Üniversite öğrencilerinin kredi borçlarının silinmesi ve bundan sonra da karşılıksız kredi verilmesi için kanun teklifi hazırlanıp TBMM’ye sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongrede Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 998 gün sonra yeniden genel başkanlığa geleceği AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşuyor

İşte AKP'nin yeni MKYK Listesi

AKP'nin MKYK listesindeki değişiklikler belli oldu. AKP Genel Başkan Yardımcıları Yasin Aktay, Şaban Dişli listeden çıkarılırken; Süleyman Soylu, Ethem Sancak ve Markar Esayan gibi isimler listeye dahil oldu.Kaynak: AKP'nin yeni MKYK listesi belli oldu

Son Dakika AK Parti'den son dakika kongre kararı tarih kesinleşti!

Son Dakika AK Parti Kongresi için tarih kesinleşti. AK Parti'den gelen son dakika haberine göre AK Parti kongresi 21 Mayıs Pazar günü yapılacak.

AKP'DE MKYK LİSTESİNDE KOCAELİ'DEN TEK İSİM VAR

5. Olağan Büyük Kongre bugün yapılıyor. Ahmet Davutoğlu'nun "tek Genel Başkan adayı" olacağı kongrede, partinin yeni Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri de seçilecek.

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çevre ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektörüyle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarından 600'ün üzerinde katılımcı ve 11 kişilik bir ekiple gerçekleşen toplantıların sonuncusu Karamürsel KYK Gazanfer Bilge Yurdu'nda yapıldı.