Lice Haberleri

Lice Haberleri

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

Şehidimiz var! Diyarbakır'dan acı haber geldi!

Yalova'lı askerimiz İslâm Altuğ Diyarbakır Lice'de şehit olmuştur.

Çalıklar Tekstil'de hafta sonuna özel kampanya

Çalıklar Tekstil'den her hafta sonu bir kampanya bu hafta sonu kampanyası Karaca Maharetli Çeyiz Seti Pearl ile çeyizinizde eksik kalmasın.

Lice'de sıcak çatışma! Şehit ve yaralılar var

PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan güvenlik görevlilerinden 3’ü şehit oldu.

Terör operasyonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle Lice, Hani, Kocaköy ve Dicle ilçelerine bağlı 43 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Son dakika: Diyarbakır'da çatışma... 2 şehit var

Diyarbakır Lice'den acı haber... Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. Operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'da askeri üs bölgesine saldırı!

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde askeri üs bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1'i üsteğmen 2 asker şehit oldu.

Acı haber, şehidimiz var

Diyarbakır Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü.

Valilik açıkladı: Büyük operasyon başlıyor!

Diyarbakır Valiliği, Lice Hani ve Kocaköy ilçelerine bağlı 13 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

ALLAH Belanızı versin, yine şehitlerimiz var

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’ lılarla çıkan çatışmada 4 askerin şehit olurken Bingöl Karlıova'da da 1 asker şehit oldu.

Diyarbakır'da PATLAMA !!!

Diyarbakır Lice Karayolu'nda askeri aracın geçisi sırasında patlama meydana geldi.

Lice'de PKK'dan mayınlı tuzak: 2 asker şehit

Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayın, yol güvenliğini sağlayan askerlerin geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Van'da terör saldırısı: 1 şehit

İLİMİZE ŞEHİT ETEŞİ DÜŞTÜ

Acı haber bugün geldi Son günlerde yaşanan olaylar ve ardı arkası kesilmeyen hain terör saldırıları sonucu Diyarbakır’ın Lice ilçesinden gelen acı haber ilimize de ulaştı. PKK terör örgütünün, askeri konvoyun geçişi sırasında patlattığı bomba yüklü araç saldırısı sonucunda Uzman Çavuş Mehmet Koçak alçakça öldürülerek şehit edildi. Şehit olan, iki çocuk babası Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın ağabeyi Hasan Koçak’ın, Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit tarafından bu mahallede ikamet ettiği ve acı haberle yıkılan kardeş Koçak’ın, kardeşinin cenazesi için memleketleri Yozgat’a gittiği öğrenildi. Buber Group Ailesi olarak şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve ülkemize, başsağlığı diliyoruz…