List Haberleri

List Haberleri

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Karamürsel DEVA Partisi meclis üyeleri açıklandı

DEVA Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel Yeniden Refah Partisi meclis üyesi listesi

Yeniden Refah Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel Saadet Partisi meclis üyeleri açıklandı

Saadet Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel İYİ Parti meclis üyeleri açıklandı

İyi Parti meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel CHP meclis üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel AK Parti ve MHP Meclis üyesi listesi

Karamürsel AK Parti ve MHP ortak meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Karamürsel'de çıkan yangın paniğe neden oldu!

Karamürsel İlçesine bağlı Semetler mahallesinde, öğle saatlerinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ahırı söndürmeye çalıştı.

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın !

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın ! Çok sayıda işçinin zor şartlarda çalıştığı Altınova Hatsan tersanesinde henüz nedeni öğrenilemeyen yangın çıktı ve devam ediyor.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Uyuşturucuya alıştırıp iğrenç şeyler yaptırıyorlar!

Karamürsel Dereköy Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Karamürsel TV'nin özel haberi;

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Karamürselli iş insanı başından vuruldu

Karamürselli iş insanı Ferhat S (42) otomobil içerisinde yüzünden silahla ateş edilerek vuruldu. Yaralanan sürücü de can havliyle araçla yaklaşık 30 kilometre gelerek Karamürsel'e gelmeye çalıştı.   

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Çok sayıda bekçi alınacak

Bekçi alımı yapılacak iller listesi Temmuz 2023 EGM yayınladı Kocaeli genelinde bir çok bekçi alınacak!

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı meclisi gergin geçti!

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclisi Yapıldı! Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen mecliste 8 gündem maddesi görüşülen meclis toplantısı biraz gergin geçti.

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile