Marka Haberleri

Marka Haberleri

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Artık Karamürsel köy ürünleri alıyoruz

Karamürsel’in marka değerlerinden olan Bilgiçler’in yeni projesi ‘’ Karamürsel Köy Ürünleri ‘’ tanıtımını yaptı.

Haluk Levent'ten Merih Demiral’a teşekkür

Karamürsel’in Dünya markası futbolcusu Merih Demiral’dan İzmir’de depremzede 300 aile için bir aylık temel gıda yardımı.

Dikkat tarihi geçmemiş süt bozuk çıktı

Karamürsel’de yerel bir zincir marketten alınan “BALMAR” marka süt tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı.

KARAMÜRSEL’DEN ÇIKTI KOCAELİ'NDE MARKA OLDU

Karamürselli genç iş adamı Sinan Öztürk kendi oluşturduğu organik markası "MAYKO" ile yeni bir trend oluşturdu.

Marketlere kötü haber geliyor! Sınırlama geliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Marketler genelde kendi markalarıyla üretim yaptırıp satıyorlar. Buna bir sınırlama getirip, diğer üreticilerin de bu marketlerde yer almasını zorunlu kılacağız." dedi.

Danimarka'da tren faciası ! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Danimarka'da meydana gelen tren kazasında çok sayıda ölü var.

Kocaeli'nde israftan vazgeçen ilk belediye başkanı Nevzat Doğan oldu

BMW marka makam aracını da değiştireceğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yeni makam aracı bugün görüntülendi.

Aracına benzin alıp parasını ödemeden kaçtı!

Karamürsel'de bulunan bir benzin istasyonuna sabah saatlerinde gelen 77 Plakalı Tempra marka araç yakıt aldıktansonra aracını çalıştırarak benzin istasyonundan kaçtı.

Son model Mercedesi ticari taksi yaptılar

Karamürsel'de ticari taksi işletmeciliği yapan Emin Kocabaş son model Mercedes marka bir otomobil alarak Karamürsel halkının hizmetine sundu.

Enflasyonda rota tek hane

Haziranda yüzde 0.27 ile 10 ayın en hızlı düşüşünü gerçekleştiren enflasyon, yıllıkta yüzde 10.9’a geriledi. Gıda fiyatlarında da 8 ay sonra ilk kez düşüş yaşandı.

Değirmendere'de lüx jip kafeye daldı çok sayıda yaralı

Kocaeli Değirmendere sahilde 34 BH 3103 Plakalı Land Rover marka Cem S adlı kişiye ait Jeep Nostalji Kafeye girdi kafede çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Ayrıntılar geliyor...

İstanbul'da -taklit ürün- operasyonu korkuttu !

İstanbul’da bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kansere de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.

1 kamyon dolusu kaçak silah ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonunda yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere çok sayıda silah ele geçirildi.

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

İşte AKP'nin yeni MKYK Listesi

AKP'nin MKYK listesindeki değişiklikler belli oldu. AKP Genel Başkan Yardımcıları Yasin Aktay, Şaban Dişli listeden çıkarılırken; Süleyman Soylu, Ethem Sancak ve Markar Esayan gibi isimler listeye dahil oldu.Kaynak: AKP'nin yeni MKYK listesi belli oldu

Nutella raflardan kaldırılıyor

Ünlü İtalyan markası Nutella'da kansorejen madde olduğu tespit edildi. Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi, Nutella'nın yapımında kullanılan palmiye yağının 200 derecede ısıtılması kansere davetiye çıkartıyor dedi.

Ereğli'de bir araç, tamamen yandı

Karamürsel ilçesi Ereğli mahallesin de, sahilde park halinde bulunan 16 L 1831 Plakalı Tofaş marka araç park halindeyken bir anda alev aldığı belirtildi.

Karamürsel'de Teknik Destek Eğitimi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) koordinatörlüğünde Karamürsel'de düzenlenen teknik destek eğitimleri programı sona erdi.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Karamürsel'de aracıyla intihar etti yaşam mücadelesi veriyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saat 18:30 sularında Karamürsel amiral caddesi D-130 karayolunda Yalova'dan İzmit istikametine 67 TH 550 Plakalı ford marka binek aracıyla seyir halinde olan Temel C ( 48 ) bilinmeyen bir neden den dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdiklerini aracın altından yakıt aktığını gördükleri için yaralıyı araçtan çıkararak yolun kenarına aldıklarını söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk ettikleri bilgisi verildi.Yaralı Temel Ç (48) durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.Olay yerinde kaza esnasında yere düşen bir kağıt kafalarda soru işareti oluşturdu . Kağıtta benim ölümümden ............. kişiler sorumludur şeklinde bir yazı vardı. Olaydan sonra emniyet güçleri olay yerinde inceleme başlattılar.

Son Dakika Karamürsel İmsa Işıklarda Üç Araç Birbirine Girdi

Karamürsel İmsa ışıklarda üç araç birbirine girdi. Akşam saatlerinde yaşanan olayda görgü tanılarının iddialarına göre 16 Y 9496 Plakalı aracın şoförü E.Y ( 25 ) Petrolden çıkarken Yalova'dan karamürsel istikametine gelen 41 E 5593 Plakalı Honda marka aracın şoförü M.Ö. (55) Yönetimindeki honda marka araç önündeki aracı fark etmeyerek arkadan çarptı bu kazayı son anda fark eden 34 ZN 6263 Plakalı Mercedes marka otomobil şoförü E.B ( 22 ) Direksiyonu kırsada kaza yapan araçlara arkadan çarparak durabildi.Olayda araçlarda bulunan kişiler hiç biri yara almazken olay yerine gelen polis ekipleri Yalova'dan Karamürsel istikametini trafiğe kapatarak olaya karışan araçları yoldan çekti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bisikletli Çocuğa Minibüs Çarptı

Bisikletti Çocuğa Minibüs Çarptı Karamürsel'de minibüsün çarptığı 11 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj yolu üzerinde meydana gelen kazada, 35 DE 359 plakalı özel KIA marka minibüs, bisikletli 11 yaşındaki Yunus Emre B.'ye çarptı. Kazada yaralanan çocuk 112 acil ekip tarafından Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 11 yaşındaki Yunus Emre B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Geçti

Almanya'dan Türkiye'ye tatile gelen aile Karamürsel D-130 Karayolu Amiral Cad. Son durak mevkinde kaza yaptı. Kocaeli-Yalova D-130 kara yolu üzerinde seyir halindeki araç sürücüsü arkadan kendisine çarpan başka bir araç yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüje çarparak kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre Kocaeli istikametinden Yalova istikametine gitmekte olan 41 H 6664 plakalı bir Opel marka taksi sürücüsü A.D.(45 ), direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak kaza yaptı. 112 ve Emniyet ekiplerinin müdahale ettiği kaza da yara almadan kurtulan A.D. (45) ve Araçta bulunan ailesi yara almadan atlatırken küçük çocukları ve eşi araçtan çıkartılınca kısa süreli bir şok yaşadılar.Karamürsel Devlet Hastanesine ait 112 Acil servis ekipleri aileye ilk müdahaleyi yaparak olay yerinden ayrıldı. Kaza yerinde polis kısa süreliğine trafiği tek şeritten verdi. Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel'de Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Parçalandı

Dün akşam saatlerinde Karamürsel'den Yalova istikametine giden 16 U 6555 Plakalı Reno Marka binek araç kaza yaptı. Aracı kullanan F.G (38) Karamürsel amiral cad. D-130 Karayolu Karamürsel çıkışına geldiğinde görgü tanıklarının iddialarına göre bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve yolda kaymaya başlayan araç yolu ikiye ayıran beton bariyerlere vurarak durabildi.Olayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servisi arayarak olayı haber verdiklerini bildirdiler.Olayda araçta bulunanlar yara almazken Karamürsel-Yalova istikametinde yaklaşık 40 Dk. Trafik tek şeritten verildi.Kaza yapan aracın kaldırılması ile yol trafiğe açıldı.