Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı Haberleri

Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı Haberleri

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Karamürsel Mavi bayraklı altınkemer plajında havlu atacak yer kalmadı

Kocaeli'nin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı bu hafta sonuda Tıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor hemde çayır çimen piknik yapıyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulması ve nem oranın % 70 olması ile birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları ve pilajı tıka basa doldurdu.

KARAOSMANOĞLU MAVİ BAYRAKLI KARAMÜRSEL'DE DENİZE GİRDİ

İlçemizin Mavi Bayraklı plajının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi. Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dün de yoğun bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dün Karamürsel'e gelerek plajda vatandaşlarla birlikte denizde yüzdü ve gençlerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

Karamürsel Altınkemer Plajı 6 Bini aşkın ziyaretçisi ile tıka basa dolu

Kocaelinin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı Ttıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulmasıyla birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları doldurdu. Karamürsel plajında bugün toplan 9 bin kişinin ağarlandığını ve 14:23 itibari ile 6 bin üzerinde misafin olduğunu belirten yetkililer gün boyunca gelen bütün misafirlerin çok huzurlu bir şekilde ağarlandığını ve hiç bir sıkıntı yaşanmadığı belirtildi.

Mavi bayraklı altınkemer plajı pırıl pırıl

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Hava sıcaklılıklarının 30 dereceyi gösterdiği şu günlerde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı özellikleri ile Kocaeli halkının yeni gözde plajlarından biri haline geldi. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Karamürsel'e akın eden vatandaşlar, Ramazan ayında da plaja ilgi gösteriyor. Plajda güvenlik, Cankurtaran, ilk yardım olanakları, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için olanaklar, yönlendirme levhaları, peyzaj düzenlemesi mevcut olup, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu.

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı Karamürsel’de, hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle vatandaşlar denize giremeye başlayarak deniz mevsimini açtılar. Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle deniz mevsimi açıldı. Deniz suyu sıcaklığının 16, hava sıcaklığının ise 22 derece olarak ölçüldüğü Karamürsel’de gençler denizde yüzerek 2015 yılının ilk deniz mevsimini de açmış oldular