Mehmetellibeş Haberleri

Mehmetellibeş Haberleri

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz SGK Müdürü Kadir Kapıcıoğlu'nun oğlu Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Arfin'de savaşan, Mehmetçiklere bal gönderildi

Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Arı Yetiştiriciliği Birliği, Zeytin Halı harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Kahraman Türk Askerimize 1500 kg bal gönderdi.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Kanser tedavisi gören genç kız Gölcük'te ortadan kayboldu!

Gölcük'te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı kayıplara karıştı. Genç kızdan yaklaşık 9 gündür haber alınamıyor

Kaçak avcılara büyük ceza!

Kaçak avlandıkları ve ekosisteme zarar verdikleri iddiasıyla 96 kişiye 305 bin 650 TL idari para cezası kesildi.

Karamürsel'de facia geliyorum diyor

Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi kapsamında, Cumhuriyet caddesinde bina ve iş yerlerini iyileştirme çalışmaları başlatmıştı.

Efsana Başkan Dualar ile defnedildi

Karamürsel eski belediye başkanı Özcan Özalgın vefat etti Karamürsel'de üç dönem üst üste başkanlık yapan ve efsane başkan olarak adlandırılan Özcan Özalgın dualar ile defnedildi.